Webwopper
Image default
Sport

Een Kettler hometrainer staat voor topkwaliteit

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige hometrainer, dan maakt u een goede keuze met de Kettler hometrainer. Dit apparaat valt onder de sportafdeling van het merk Kettler en wordt door veel thuissporters gezien als de basis om fit te worden (en te blijven!). Verder maakt het merk ook tuimeubelen en speeltoestellen voor kinderen. Wat betreft de Kettler hometrainer zult u veel plezier hebben van een fitnessapparaat dat lang meegaat en gemakkelijk in gebruik is. Via de display van uw Kettler hometrainer ziet u onder andere de snelheid, afstand, energieverbruik en uw hartslag. Met een enkele knop kunt u het gehele apparaat besturen. Kortom, geen gedoe en snel aan de slag met uw conditie verbeteren.

Een Flow fitness hometrainer is innovatief en duurzaam

Een andere optie als u op zoek bent naar een hometrainer is de Flow fitness hometrainer. Flow fitness werd in 2003 opgericht en wordt daarom ‘The new kid on the block’ genoemd. In de 15 jaar van bestaan heeft Flow fitness een enorm assortiment op de markt gebracht van innovatieve en duurzame fitnesapparaten. Onderscheidend van de andere merken is vooral de magneetrem die in de Flow fitness hometrainer zit. Met een magneetrem zijn er geen onderdelen die tegen elkaar aan schuren of draaien en waardoor uw hometrainer significant langer meegaat. Daarnaast geeft een magneetrem veel minder geluid, wat natuurlijk ideaal is voor thuisgebruik.

De beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs

Bij Hometrainer.nl vindt u Kettler hometrainers én Flow fitness hometrainers in het assortiment. Deze leverancier van fitnessapparaten voor thuisgebruik bestaat al sinds 1983 en heeft sindsdien een ruime expertise opgebouwd in het adviseren van fitnessapparaten en het leveren van kwalitatief goede merken. Wel zo fijn natuurlijk, als u een investering doet in een hometrainer en u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. En als dat nog niet genoeg reden was om bij Hometrainer.nl uw hometrainer te halen: u heeft 100 dagen bedenktijd en een jaar lang gratis service. Wie wil dat nou niet?