Webwopper
Image default
Sport

Heeft uw team een uniek vaantje verdiend?

Teamsport is leuk, vooral als je wint. Maar het is natuurlijk nog leuker als je dan beloond wordt! Bent u de eigenaar van een korfbalvereniging en wilt u de knappe sportprestatie van uw hardwerkende, gezellige team belonen? Hebben zij wel een uniek vaantje verdiend?

Dan kunt u bij de Vanenspecialist terecht om de goedkoopste vaantjes en goedkope erelinten te bestellen. En bij ons bestelt u niet zomaar een vaantje, maar kunt u ze ook nog een geheel eigen uiterlijk geven door de vaantjes te laten bedrukken, compleet naar wens tegen een scherpe prijs. Dus gun uw team een beloning na hun harde werk en verras ze met een uniek vaantje!

Uniek vaantje laten bedrukken?

De Vanenspecialist levert niet alleen unieke vaantjes, maar biedt ook de goedkoopste vaantjes en goedkope erelinten aan die bedrukt kunnen worden tegen scherpe tarieven, zonder opstart- of ontwerpkosten. Als u ervoor kiest om een uniek vaantje te bestellen bij de Vanenspecialist, kunt u zelf aan de slag met het ontwerpen van dit erelintje.

Als u de volgende vijf stappen volgt om de vaantjes te laten bedrukken, heeft u ze binnen een mum van tijd in huis.

De 5 stappen om de vaantjes te bestellen:

  • Maak de keuze uit de gewenste vaanvorm op onze productenpagina;
  • Geef het juiste aantal door en upload de gewenste afbeelding (logo en/of tekst);
  • Dan ontvangt u van ons een totaalontwerp dat u eventueel nog kunt aanpassen, door naar ons te mailen;
  • Zodra u akkoord geeft kunt u uw bestelling afrekenen;
  • Binnen twee weken ontvangt u de unieke vanen bij u thuis.

De Vanenspecialist denkt met u mee over uw unieke vaantje

Wilt u vaantjes laten bedrukken maar bent u niet zeker over het ontwerp van uw unieke vaantje? Wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen en geven u graag advies over het ontwerp, zodat u snel verder kan gaan met de vaantjes bestellen. Wij streven altijd naar het beste, snelste resultaat voor de mooiste prijs.

Bent u met het bestellen van enkel vaantjes nog niet helemaal tevreden? Vul dan uw bestelling aan met bekers voor in uw prijzenkast, speciaal door ons gemaakt. Zo kunt u flink uitpakken voor de feestelijke huldiging!

Unieke vaantjes bestellen?

Heeft u interesse om unieke vaantjes te bestellen? Dan bent u bij de Vanenspecialist aan het juiste adres. Wij leveren de goedkoopste vaantjes en goedkope erelinten en bij ons kunt u uw bestelling ook nog eens uniek maken door de vaantjes te laten bedrukken!

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met de Vanenspecialist!

https://www.devanenspecialist.nl/