Webwopper
Image default
Entertainment

Stretchtent huren prijs

Hoe kun je op een evenement snel een gezellige sfeer maken? Het antwoord op deze vraag: door middel van een stretchtent! Door middel van een stretchtent kun je een gebied overkappen, zonder dat de sfeer eraan tenietdoet. Je kunt het doek en het frame van de tent juist in je voordeel gebruiken. Zo kun je lichtsnoeren gebruiken om het een stuk gezelliger te maken. Wanneer er een terras of chill ruimte onder de tent staat, kun je wat warmere verlichting gebruiken. Wil je een tent gebruiken op een feest of een festival? Speel dan juist met verschillende kleuren licht. Wellicht vraag je je af: wat is dan de stretchtent huren prijs?

 

Wat zijn de kosten?

De prijs van het huren van een stretchtent hangt van een aantal factoren af. De prijs verschilt natuurlijk voor de grootte van de tent. Een tent van 5 bij 7,5 meter kost natuurlijk minder dan een grote tent van 10 bij 20 meter. Daarnaast kun je, als je dat wil, maatwerk laten realiseren. Er kunnen dan meerdere tenten aan elkaar worden gekoppeld door middel van regengoten. 

 

Je moet ook met een aantal dingen rekening houden wanneer er een stretchtent wordt geplaatst. Zo is het voor de opbouwers belangrijk dat de locatie vrij is en dat er ook genoeg ruimte vrij is rondom de tent. Daarnaast moet de locatie goed toegankelijk zijn, want de onderdelen zijn vaak rond de vijf meter lang.