Webwopper
Image default
Woning en Tuin

Tijd voor een veranda tuin?

Een veranda is een aanbouw aan je woning die bestaat uit een afdak dat steunt op palen. Veel mensen hebben een veranda tuin, omdat dit buiten zitten veel fijner maakt. In de zomer ben je beschermd tegen de zon en in de herfst en winter tegen de regen of de wind. Voor het plaatsen van een veranda kun je de bestaande grond als ondergrond gebruiken, maar je kunt ook een terras aanleggen, of de vloer op dezelfde hoogte maken als die van binnenshuis.

Veranda afsluitbaar maken

Als je vaak buiten zit, kun je ervoor kiezen om de veranda tuin te voorzien van een glazen schuifwand. Dit zorgt ervoor dat je de veranda geheel kunt afsluiten. Doordat deze schuifwand van glas is gemaakt, heb je alsnog volledig zicht over al het moois in jouw tuin. De veranda is bijvoorbeeld leuk om met de familie onder te borrelen of spelletjes te spelen. Ook kun je door het feit dat je de veranda kunt afsluiten, de veranda leuk aankleden met meubels en accessoires.

 

Verlengstuk van de woonkamer

Als het gaat regenen of waaien, kun je de veranda afsluiten en zullen de meubels en decoratie niet beschadigd raken. Hierdoor kun je de veranda inrichten als een soort verlengstuk van je woonkamer en zal jouw woning een stuk groter ogen. De veranda’s worden van aluminium gemaakt, wat een erg luxe en strakke uitstraling geeft aan jouw woning. Je kunt dit combineren door bijvoorbeeld een mooie tuinset in een grijze kleur te plaatsen. Combineer dit met kussentjes en decoratie-items in een opvallende kleur en jouw veranda is klaar voor gebruik!