Webwopper
Image default
Woning en Tuin

Onduidelijkheid over de maatvoering van een perceel?

Op KadastraleKaart.com zijn van alle 355 gemeentes in Nederland de kadastrale gemeentecodes te vinden. Op deze website is onder andere informatie terug te vinden over de maatvoering van een bepaald perceel. Dit kan erg behulpzaam zijn als je veel twijfels hebt bij een bepaald perceel en graag gedetailleerde informatie wilt hebben hierover.  

Krijg een goed beeld van een gemeente 

Via de luchtfoto op de homepage van KadastraleKaart.com, kun je de gewenste gemeente aanvinken. Zodra je de juiste gemeente hebt geselecteerd, dan is hierover allerlei informatie te vinden. Overigens is het mogelijk om het betreffende perceel in een bepaalde gemeente visueel te zien via een streetview. Hierdoor krijg je een beter idee met welke omgeving je precies te maken hebt. Tegen een kleine betaling beschik je over een volledig uitgebreide rapportage over de betreffende gemeente. Deze informatie gaat onder andere over een specifieke buurt of wijk, maar ook de opbouw van een bevolking of de verdeeldheid in bouwjaren van verschillende huizen.  

Wonen in Utrecht? 

Als je in Utrecht woont of gaat wonen, dan kan de Utrecht bevolking interessant zijn. Over de bevolking kan je bijvoorbeeld de bevolkingsopbouw zien. Denk hierbij aan de leeftijdsopbouw en de migratieachtergrond. Ook kun je het aantal bewoonde een leegstaande woningen zien en de gemiddelde WOZ-waarde. Het is dus een vrij gedetailleerd bestand. Zelfs informatie over hypotheken en bedrijfsvestigingen zijn beschikbaar op KadastraleKaart.com. Vooral als je een nieuw perceel aanschaft, dan wil je natuurlijk weten met wat voor gemeente je te maken hebt. Bij de perceel informatie komt onder andere naar voren wat de afstand is tussen twee houden, de oppervlakte van een perceel en de verschillende afmetingen.  

Sluit een abonnement af en verkoop je perceel 

Zodra je de website veel gaat gebruiken is het wellicht verstandig om een abonnement af te sluiten. Je moet immers voor elke rapportage die je download een betaling doen. Het kan dan voordeliger zijn om voor het abonnement te gaan. Naast de informatie die KadastraleKaart.com verschaft, kun je ook een perceel te koop zetten. Je kunt het voor een scherpe prijs verkopen en je hebt daarnaast ook direct de juiste doelgroep te pakken.