Webwopper
Image default
Sport

Met een tennisbaan van Proflex speel je als nooit tevoren

Het aanleggen van een nieuwe tennisbaan is geen klein project. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u een tennisbaan vindt van hoge kwaliteit, met een uitstekende grip én met de juiste schokdemping voor de spelers zodat er comfortabel gespeeld kan worden. De tennisbanen van Proflex kunnen zowel indoor als outdoor gelegd worden, zodat u ongeacht de weersomstandigheden altijd een balletje kunt slaan. Bij Proflex heeft u keuze uit de Proflex Hardcourt, Cusion en Elite.

De vele voordelen van een Proflex tennisbaan

Heeft u gekozen voor een tennisbaan van het merk Proflex? Dan heeft u de keuze gemaakt voor hoge kwaliteit. Proflex is volledig erkend én gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB. Alle tennisbanen van Proflex voldoen dan ook aan de gestelde normen die de nationale normeringscommissies hebben vastgesteld. Daarnaast is Proflex ook het enige merk van tennisbanen dat een ITF Court Pace Certificaat heeft in de vijf bestaande snelheidscategorieën. Andere voordelen van een Proflex tennisbaan zijn:

  • Zeer comfortabel
  • Resistent
  • Vlak
  • Aan te passen aan uw eigen wensen
  • Leverbaar in verschillende kleurencombinaties

Laat een expert u helpen bij de beslissingen over uw tennisbaan

Bij Ton de Rooij Tennis kunt u terecht voor een totaaloplossing voor uw tennisbaan. Zowel de aanleg als het onderhoud wordt uitgevoerd door experts. Zij helpen u aan de hand van uw eigen wensen en ideeën met het ontwerpen van uw tennisbaan. Daarna leggen zij het voor u aan en is het mogelijk om tips te ontvangen over het onderhoud van uw tennisbaan. Deze professionals hebben van iedere toplaag de kennis én de apparatuur in huis om het onderhoud op gedegen wijze uit te voeren. Is uw tennisbaan van matéco, kunstgras of het is het een atletiekbaan? Neem contact op en deze professionals helpen u bij de aanleg en het eenmalige of periodieke onderhoud van uw baan.

https://www.tonderooijtennis.nl/