Webwopper
Image default
Sport

Koop je hockeybitje bij deze specialist

Bij het beoefenen van hockey is het vereist om iedere wedstrijd een hockeybitje te dragen. Bij iedere sport, en zo dus ook bij hockey, bestaat er een kans op ongelukken. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Maar er zijn wel maatregelen die je zelf kunt nemen om de kans op een ernstig ongeluk te beperken. Zoals het dragen van een mondbeschermer. Deze verkleint de kans op gebroken tanden of een gebroken kaak wanneer je een klap krijgt op het veld. Gebitsbeschermers.nl biedt allerlei soorten gebitsbeschermers aan, waaronder ook hockeybitjes.

Breed assortiment aan hockeybitjes

Gebitsbeschermers.nl is, zoals de naam al suggereert, gespecialiseerd in de verkoop van diverse soorten gebitsbeschermers. Als onderdeel van OLB Sports is de webshop al meer dan 100 jaar dé sportspeciaalzaak. Zo kun je er terecht voor verschillende soorten beschermers. Je vindt er dan ook een breed assortiment aan hockeybitjes. Bovendien kun je ook langsgaan bij een van de winkels in Arnhem of Utrecht om persoonlijk je bitje uit te kiezen. Een ervaren medewerker kan je dan op weg helpen bij het uitzoeken van het perfecte bitje, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en vereisten.

Snelle levering en goede service

Wanneer je je perfecte mondbeschermer bent tegengekomen in de webshop van Gebitsbeschermers.nl, kun je deze direct bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de winkel in Arnhem of Utrecht te bezoeken. Dan kun je de uitgekozen beschermer eerst even zien en vasthouden alvorens je deze gaat aanschaffen. Woon je echter helemaal in het noorden of juist het zuiden van Nederland, dan is bestellen waarschijnlijk de beste optie. Gelukkig leveren ze de volgende dag al wanneer je voor 15:00 je bestelling plaatst! Bovendien betaal je ook geen verzendkosten wanneer je het minimumbedrag bereikt hebt. Tot slot kun je na aanschaf altijd terecht bij de webshop of bij een van de winkels met vragen.