Webwopper
Image default
Hobby en vrije tijd

Volop speelplezier voor jong en oud tijdens een dagje weg met hele gezin

Tijdens een dagje weg met kinderen is het natuurlijk altijd leuk als er lekker gespeeld kan worden. Maar voor de ouders is het ook fijn als er meer te doen is dan alleen spelen in een speeltuin. Want de hele dag naast een speeltuin zitten terwijl de kinderen spelen, is alsnog niet echt een dag samen doorbrengen. Daarom biedt Avifauna de perfecte combinatie aan van spelen en ontdekken. Dit vogelpark heeft een grote speeltuin waarin elk kind zich uren kan vermaken. Maar dat is natuurlijk niet waar het om draait op dit mooie vogelpark. Er leven hier namelijk veel bijzondere vogels. En die zijn op verschillende manieren te ontdekken tijdens jullie dagje weg met het gezin.

Beleef de leuke vogeldemonstraties en voermomenten

Vooral tijdens het hoogseizoen zijn er elke dag volop leuke programma onderdelen tijdens jullie dagje weg met het gezin. Zo kan je aanwezig zijn bij veel voermomenten van verschillende vogelsoorten. De Australische Lori’s mag je ook zelf voeren met een cupje nectar. Zo wordt de vogelbeleving wel heel erg leuk tijdens jullie dagje weg met kinderen. Maar ook tijdens de vogeldemonstratie komen de vogels dichtbij. Ze zoeven namelijk over de hoofden van het publiek heen en zo kunnen jullie van dichtbij de pracht van de vogels bewonderen. Door alle informatie die de medewerkers vertellen, worden jullie tijdens een dagje weg met het gezin heel wat wijzer over alle bijzondere vogelsoorten die in het park leven.

Elke dag geopend voor veel plezier voor jong en oud

Avifauna is dagelijks geopend en jullie kunnen er dus altijd terecht voor een dagje weg met de kinderen. Als jullie vaker willen komen, is een lidmaatschap ook zeker het overwegen waard. Naast het ondersteunen van het park, kan je hiermee onbeperkt naar binnen. Even spelen in de (deels overdekte) speeltuin of pasgeboren vogels komen bewonderen? Met een lidmaatschap kan je gemakkelijker voor maar één of twee uurtjes langskomen.