Webwopper
Image default
Hobby en vrije tijd

Een elektrische bakfiets van Urban Arrow is een ideaal vervoermiddel met de kids

Zoekt u een vervoermiddel voor uzelf en de kids? Dan is een elektrische bakfiets van Urban Arrow de ideale oplossing. Dit is een unieke manier van kindervervoer. U ziet direct dat de makers aandacht schonken aan het design van de fiets, de stabiliteit en comfort. En dat alles terwijl veiligheid voorop staat. De bak en de zittingen zijn ontworpen met het oog op maximaal comfort voor de gebruikers. Deze bakfiets is dus ideaal om de kinderen veilig naar school te brengen, maar is ook zeker ideaal om boodschappen te doen. Er is meer dan genoeg plek én u houdt tijd over! Maar waar kunt u deze Urban Arrow bakfiets nu kopen? U kunt het eenvoudig online bestellen bij Fietskar.nl. Hier kleven verschillende voordelen aan.

Waarom een Urban Arrow bakfiets online kopen?

Als u ervoor kiest om de Urban Arrow bakfiets bij Fietskar.nl te kopen, dan krijgt u diverse voordelen. Fietskar.nl heeft deze fietsen altijd op voorraad. Wat heeft u hieraan? U hoeft geen 6 weken te wachten, zoals met andere elektrische fietsen wel vaak het geval is. Daarnaast leveren ze de fiets rijklaar bij u thuis af. Kunt u er meteen gebruik van maken. Wel zo handig. En een bijkomend voordeel is dat u er niets extra’s voor betaalt. Ze hebben ook een prima service. Ze stellen de fiets op maat voor u af bij aflevering en geven ook extra tips en adviezen. Zo weet u precies hoe u de fiets kunt gebruiken.

Wat heb ik nog meer nodig bij deze fiets?

Er zijn natuurlijk verschillende accessoires te koop van de Urban Arrow elektrische bakfiets. Zo is een afdekzeil geen overbodige luxe als u de fiets gaat gebruiken voor het vervoer van boodschappen of andere aankopen die liever niet nat worden. Gaat u de kinderen vervoeren? Dan is het ook voor hen fijn om droog te zitten in de bak. Deze zaken en nog veel meer accessoires voor de Urban Arrow elektrische bakfiets kunt u makkelijk online kopen bij Fietskar.nl.

https://www.fietskar.nl/