Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Een opslagruimte huren voor weinig kosten

Heb je thuis ruimte tekort omdat er overal onnodige spullen liggen? Denk er dan eens over na om een opslagruimte te huren. Een opslagruimte huren kan al vanaf weinig geld en zo zorg je dat je thuis of in je bedrijf de rust bewaart.

Voor je winkel een opslagruimte huren

Verkoop jij een fysiek product in jouw winkel? Dan is het geen gek idee om een opslagruimte te huren. Het kan voor komen dat je magazijn vol begint te raken en dat je de winkelvloer moet opgeven aan overtollige voorraad. Hier wordt de winkel rommelig van en klanten worden weggejaagd. Door een opslagruimte te huren om je voorraad in te bewaren kun je jouw winkelvloer volledig richten op het verkopen van jouw product. 

Weinig kosten voor een opslagruimte

Mensen denken vaak dat een opslagruimte huren duurder is dan het daadwerkelijk is. Afhankelijk van het formaat van de opslagbox en de locatie kunnen de kosten verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld al opslag Leeuwarden huren vanaf €35,-. 

Opslagruimte in jouw omgeving

Er is een zeer groot aanbod aan opslag ruimtes in Nederland. Hierom is er altijd wel een opslagruimte te vinden bij jou in de omgeving. Hiernaast krijg je jouw eigen sleutel waardoor de opslagbox altijd toegankelijk is. 

Voor een minder lange tijd een opslagruimte huren

Het komt wel eens voor dat je maar voor een korte periode extra externe opslag nodig hebt. Je kunt gelukkig al een opslagruimte huren vanaf één maand, waarna het op elk gewenst moment op te zeggen is. In die korte tijd weet je zeker dat je spullen goed beveiligd zijn en schoon en droog staan. 

Opslagruimte als je gaat verhuizen

Een goede reden voor het huren van een opslagruimte is een verhuizing. Hierbij komt het vaak voor dat je geen ruimte meer in huis hebt omdat het vol staat met oud en nieuw meubilair. Hiervoor kan het ideaal zijn om ergens een externe opslagbox te hebben waarbij je zeker weet dat het schoon, droog en veilig staat. Nadat je de sleutel van je nieuwe huis/kantoorpand binnen hebt kun je gemakkelijk je bezittingen weer overzetten vanuit jouw opslagruimte.

 

https://storage-share.nl/