Webwopper
Image default
Electronica en Computers

Kies de juiste volume licentie voor uw onderneming

Heeft u een onderneming en vraagt u zich af of de huidige licentiestrategie nog steeds passend is? Neem dan eens contact op met de specialisten van OnnIT. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere volume licenties en geeft u hier onafhankelijk en deskundig advies over. Daarnaast leveren ze ook diverse IT-producten, zowel hardware als software. Denk daarbij aan desktops, notebooks en tablets, maar ook securityoplossingen en mogelijkheden voor het werken in de cloud. Door hun jarenlange ervaring en expertise bieden ze de juiste informatie op het gebied van licenties en geven ze advies over uw licentiestrategie.

Licenties in diverse vormen

Een volume licentie is geschikt voor gebruikers van vijf personen of meer. Deze licentie is beschikbaar in diverse vormen. Kies bijvoorbeeld voor een licentie met een eeuwigdurend gebruiksrecht, of maak gebruik van de mogelijkheid van het huren van een licentie. Welke vorm het meest passend is voor u hangt af van uw organisatie. De specialisten van OnnIT adviseren u graag en stemmen het advies af op uw situatie. Met keuze uit een breed assortiment aan A-merken zit er altijd wel een geschikte licentie voor u tussen. Denk daarbij aan Citrix, Microsoft, VMware, Adobe en Veaam. Door de hoge inkoopvolumes van OnnIT kunnen zij de licenties ook nog eens tegen een voordelige prijs aanbieden.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een volume licentie voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over de andere producten en diensten die dit bedrijf aanbiedt? Neem dan contact op met OnnIT en zij helpen u graag verder. Door hun betrouwbare advies, marktkennis en de juiste prijsstelling vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Doordat dit bedrijf niet afhankelijk is van een vendor, zijn zij in staat om onafhankelijk en eerlijk advies te geven. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en zorgt u voor een geschikte licentiestrategie voor uw onderneming!

https://onnit.nl