Webwopper
Image default
Hobby en vrije tijd

Voordelige luxe vlonderplanken

Bent u op zoek naar een voordelige, doch luxe vlonderplank om de buitenzijde van uw woning extra elan te geven? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment van de beste houtsoorten; hardhout, grenen, bamboe of lariks. Het zijn houtsoorten met een keurmerk FSC, hetgeen betekent dat het hout dat wordt gebruikt voor de vlonderplanken afkomstig is van een goed beheerd bos op basis van milieu en duurzaamheid. Dankzij de speciale afwerking en diverse mogelijkheden in de uitstraling en stijl van de vloer, heeft u alle ruimte om uw eigen comfort te realiseren rondom uw woning. Dit type terrassen worden steeds vaker gebruikt voor een kleine aanlegsteiger met terras of als dakterras. Wat valt er nog meer te vertellen over dit product?

Het materiaal van vlonderplanken

De laatste jaren is dit product enorm in opkomst. Niet alleen is het hout duurzaam, het geeft ook nog eens een unieke uitstraling aan de buitenkant van de woning. Bij de grotere aanlegsteigers voor boten zien we ook veelvuldig dit materiaal terugkomen, al dan niet met diepe groeven voor de stabiliteit. In de huiselijke omgeving kunt u echter het beste kiezen voor minder diepe groeven of zelfs een gladde toplaag. Het materiaal hardhout en lariks worden veel gebruikt en met name de robuuste variant hardhout geeft enorm fraaie voordelen. Het is zacht, gaat lange tijd mee en heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Ideaal voor in of om uw huis.

Een lange levensduur

Bij de vlonderplank kunt u tegenwoordig kiezen voor een groef, glad, een mes en diverse profielen voor een geheel eigen uitstraling. Het geheel dient met bevestigingsmaterialen van de hoogste kwaliteit te worden geïnstalleerd. Let u bij het uitzoeken van de vlonderplanken eveneens op de dikte, want dit is bepalend voor de ondergrond en fundering die vereist is. Bij Houthandel van Wanrooij zijn diverse vlonderpanelen op voorraad leverbaar. Met een optimale installatie garandeert u zichzelf van een zeer lange levensduur tot wel 20 á 30 jaar.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/