Webwopper
Image default
Eten en drinken

Koken met Mahmood rijst

Met Mahmood rijst kun je veel verschillende gerechten koken van het Surinaamse keuken tot de Spaanse keuken. Veel gerechten uit verschillende landen hebben rijst als hoofdgerecht waar dat in Nederland aardappels zijn.

Als je kijkt naar de keukens uit landen buiten West-Europa zie je dat veel van hun gerechten rijst hebben. Zelfs in Japan zijn ze er gek op en hebben de meeste gerechten rijst erin. Het is dan ook niet zo gek dat we in Nederland ook rijst zijn gaan gebruiken want we zijn er mee in aanraking gekomen. Nasi is een van de favoriete gerechten in Nederland en het wordt met rijst gemaakt. Zo zijn er nog veel andere gerechten.

De meeste Nederlanders hebben thuis moeite met het koken van de verschillende gerechten met rijst omdat ze niet de juiste soort gebruiken. De beste soort is Mahmood rijst waar je verschillende gerechten mee kunt maken. Het is een rijst vol van smaak en het is ook makkelijk te koken. Het wordt niet te hard of zacht na het koken en het wordt ook niet papperig. Zelfs als je voor het eerst kookt kun je met Mahmood rijst de heerlijkste gerechten maken.