Webwopper
Image default
Banen en opleidingen

Senior Inbedrijfsteller Meet- & Regeltechniek Utiliteit, Hengelo/Enschede

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als senior specialist meet- en regeltechniek van ENGIE voer je grootschalige en complexe (regel) installaties uit in de utiliteits- en industriële omgevingen van diverse klanten in Hengelo en Enschede. Het systeem begeleidt u bij het geplande onderhoud, lost deze installatiefouten op of optimaliseert de controles. Zo zorg je er direct voor dat zowel nieuwe als bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke voorschriften en kwaliteitsnormen en ben je als teamlid van het proactieve OBS-team een ​​belangrijk persoon in de ontwikkeling van de afdeling.

FUNCTIE-EISEN

Om de taken van de senior specialist meet- en regeltechniek ENGIE te kunnen uitoefenen, heb je nodig:

  • Met MBO / HBO werk- en denkniveau, en een complete opleiding elektrotechniek, aangevuld met een vakopleiding in meet- en regeltechniek en klimaattechniek
  • PCE-certificaat heeft uitgebreide (aantoonbare) ervaring in vergelijkbare functies in HVAC, constructie en procesautomatisering
  • Priva ervaring heeft de voorkeur

WAT BIEDEN WIJ JE

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het omvat ook een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en kortingen voor werknemers op uitstapjes en productaankopen. Wist je dat je bij een arbeidsovereenkomst van 40 uur per week maximaal 38 vrije dagen per jaar kunt opnemen? Zo maak je werk en privé meer in balans.

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft wereldwijd 150.000 medewerkers. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we klanten van energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Noord heeft als marktleider in Noord-Nederland de toon gezet voor het succes van klanten in de industriële, utiliteits- en onderhoudsmarkt door middel van innovatieve concepten en geïntegreerde oplossingen. In onze diensten en producten verenigen we toewijding, wijsheid en expertise. Dit zijn de pijlers van onze klanten en oplossingsgericht denken dat altijd gericht is op verbetering.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-zorg.html