Webwopper
Image default
Eten en drinken

Heerlijk zelf huisgemaakte quiche maken

Houd je van bakken met deeg; je eigen pizza beleggen, zelf een quiche maken, lekkere borrelhapjes creëren of creatieve plaattaart maken? Dan ben je vast de verse deegproducten van Tante Fanny wel eens in de schappen van je supermarkt tegen gekomen. Met deze lekkere deegproducten beschik je direct over de verse basis van een taart, pizza, quiche of ander lekker deeggerecht. Wist je dat je ook een schat aan recepten kan vinden op de website van Tante Fanny? Voor iedere deegproduct zijn er ontzettend veel leuke en lekkere recepten beschikbaar. Hiermee zet je in een handomdraai een verrukkelijke, huisgemaakte quiche, creatieve pizza of rijkgevulde strudel op tafel.

Welk recept past bij jou?

Wanneer je een quiche gaat maken, dan weet je dat je met deze hartige taart iedere keer iets nieuws creëert op basis van de ingrediëntencombinaties die je maakt. Wil je dat jouw huisgemaakte quiches blijven verassen, doe dan eens inspiratie op binnen de recepten voor het maken van quiche en taart. Je kunt recepten zoeken op basis van een ingrediënt waarmee je graag wilt bakken of bijvoorbeeld kiezen voor specifiek vegetarische recepten. Heb je eenmaal een recept gevonden waarmee je direct aan de slag wilt, dan haal je met het verse deeg voor quiches en taarten van Tante Fanny, al rond van vorm voor die bliksemstart, de ideale basis in huis.

Pizza beleggen met de lekkerste verse ingrediënten

Ook voor het beleggen van pizza, kun je met de drie pizzadegen van Tante Fanny direct uit de startblokken. Je koopt dit deeg vers op rol in de supermarkt. Het deeg is opgerold in bakpapier en je kunt voor een variant kiezen waarbij je direct ook een heerlijke Italiaanse saus koopt. Of kies voor spelt-pizzadeeg om een rustieke pizza te beleggen. Je vindt eveneens voor eigen gemaakte pizza’s weer tal van smakelijke recepten op de website van Tante Fanny.