Webwopper
Image default
Eten en drinken

Eten bij het leukste restaurant in Bergen op Zoom

Misschien wel het leukste restaurant in Bergen op Zoom vindt u in het historische Markiezenhof. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren in een wel heel bijzondere ambiance. Zoekt u naar een plek om te genieten van een bijzondere maaltijd – met uw partner, gezin, familie of vrienden? Of wilt u een locatie afhuren voor een feest of partij? Bij Brasserie La Pucelle op het Markiezenhof bent u aan het juiste adres. Meer weten? Lees dan verder. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om te komen eten of uw feestje te vieren op deze prachtige plek.

Kent u dit bijzondere restaurant in Bergen op Zoom?

Brasserie La Pucelle is zonder twijfel het meest sfeervolle restaurant in Bergen op Zoom. Waar anders kunt u eten in een vijftiende-eeuws stadspaleis? Op deze unieke locatie geniet u nog meer van het heerlijke eten dat u wordt voorgeschoteld. Kom gezellig lunchen of dineren met vrienden en familie, en ontdek wat Noord-Brabant op culinair gebied te bieden heeft.

Altijd vers, altijd lokaal

Unieke smaken en bijzondere gerechten hoeven niet gemaakt te worden met exotische ingrediënten. In Brasserie La Pucelle ligt de nadruk op verse streekproducten, bijvoorbeeld groenten en kruiden uit de historische moestuin van het Markiezenhof. De kaart wisselt elk seizoen, om u de mooiste en beste gerechten voor te kunnen schotelen. Ontdek de smaken van Noord-Brabant bij dit unieke restaurant in Bergen op Zoom – ieder seizoen opnieuw.

Een vergadering of feest in Bergen op Zoom?

Als u een feest of partij wilt geven, een evenement wilt organiseren of een vergadering wilt houden, dan is een mooie en inspirerende omgeving erg belangrijk. Wat dacht u ervan om een zaal of verdieping in het Markiezenhof af te huren? Bij dit restaurant in Bergen op Zoom kunt u op een absoluut unieke plek een ontvangst met catering laten verzorgen. Dat wordt een middag of avond om nooit meer te vergeten.