Webwopper
Image default
Vakantie

Single reizen: beleef een perfecte vakantie

Single reizen zijn er voor alle singles die alleen op vakantie willen, maar toch de gezelligheid van een groepsvakantie willen beleven. Ga op wintersport, beleef een heerlijke zonvakantie of ga op citytrip met een groep singles. Op single reizen leer je gegarandeerd veel leuke nieuwe mensen kennen, waarmee je al je vakantie-ervaringen kunt delen. Tegelijkertijd ben je ook alleen op vakantie, dus je hebt alle vrijheid om te doen en te laten wat jij wilt. Klinkt niet verkeerd, toch?

Single reizen, van wintersport tot citytrip

Ben je helemaal klaar voor een geweldige vakantie? Met single reizen kun je een hele gezellige vakantie hebben, terwijl je toch helemaal alleen op vakantie bent. Die combinatie maakt het voor veel singles erg aantrekkelijk. Hoe zit een singlereis bij One2gethertravel eruit?

Altijd op reis met gelijkgestemden

De ervaringen die je op reis opdoet, wil je natuurlijk het liefst delen met anderen. Bij single reizen wordt er dan ook veel moeite en aandacht gestopt in het samenstellen van leuke groepen. De deelnemers (ongeveer 20) zijn allemaal van jouw leeftijd en delen ook jouw interesses. Er zijn speciale reizen voor 50-plussers en voor alleenstaande ouders. Het is dus geen probleem om aansluiting te vinden bij de andere singles waar je mee op reis gaat.

Ga op excursie met andere singles

Of je nou kiest voor een wintersportvakantie of voor een zonovergoten strandvakantie – op reis is de meest ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het grote voordeel van single reizen is dat je met een groep andere singles leuke excursies en activiteiten kunt ondernemen. Zo leer je elkaar kennen, terwijl je de hoogtepunten van je vakantiebestemming ontdekt. En als je een keertje meer zin hebt om solo op avontuur te gaan, dan kan dat natuurlijk ook. Uiteindelijk ben je als single op vakantie en doe je gewoon wat jij leuk vindt.

https://one2gethertravel.nl