Webwopper
Image default
Kinderen

AMG kinderauto populair onder kinderen van 2 tot 5 jaar

Al sinds uw junior kan praten heeft hij het er al over en zijn oogjes gaan glunderen wanneer er weer zo’n auto voorbij komt, kan kunt u uw junior wel heel erg gelukkig maken met een AMG kinderauto. De AMG kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en deze is voorzien van een gordel zodat uw junior veilig zit terwijl u de afstandsbediening hanteert. Naarmate uw junior wat ouder wordt zal hij zelf zijn elektrische auto kunnen besturen en daar kan hij vast niet op wachten.

U houdt de controle

Ook wanneer ze zelf in de weer mogen met hun elektrische auto is het mogelijk dat u als volwassene altijd nog de auto bij kunt sturen en zo de kleine ongelukjes kunt voorkomen, middels de afstandsbesturing. De AMG kinderauto is bestelbaar in diverse kleuren met diverse opties zoals bijvoorbeeld een radio met voorgeprogrammeerde muziek en een aansluiting voor een mp3 waar u zelf de leukste liedjes van uw junior op kunt zetten en af kunt spelen. Wilt u het geheel voor uw junior compleet maken dan is er nog de mogelijkheid om extra knoppen te laten installeren waarop allerlei geluiden van de motor onder kunnen worden gezet. Voor meer informatie over de AMG kinderauto verwijzen wij u naar onze uitgebreide site. Kijk hier eens voor op afstand bestuurbare auto’s. 

AMG kinderauto kopen? Het ideale cadeau

Niets is natuurlijk leuker dat wanneer u de AMG kinderauto start uw kind op het knopje kan drukken om het geluid van een startende motor te kunnen laten afspelen.  Terwijl uw kind natuurlijk veilig in de autogordel zit, kan de auto rustig op gang komen zonder schokken omdat de auto erop gemaakt is dat deze rustig en zonder schokken kan wegrijden. De AMG kinderauto gaat ongeveer 5 kilometer per uur en dat is voor uw kind hard genoeg. De AMG kinderauto is verkrijgbaar in een aantal kleuren, maar ook in diverse uitvoeringen en is altijd, ongeacht of uw kind zelf rijdt, bestuurbaar door middel van een afstandsbediening die wordt bijgeleverd.

Net een echte AMG kinderauto

De AMG kinderauto is een zo precies mogelijk nagebouwde volwassenen auto, waar u verbaasd over zult staan hoe echt deze lijkt. Wilt u eerst eens kijken hoe deze auto er in het echt uit ziet, voordat u besluit om deze voor uw kind te bestellen. Dat kan in onze showroom, waar wij diverse modellen hebben staan en u, eventueel samen met uw kind, kunt uitzoeken welk model het beste bij uw kind past. Tenslotte laten wij u weten dat bij elke AMG kinderauto een uitgebreide beschrijving aanwezig is en dat de elektrische auto’s geschikt zijn voor kinderen tot ongeveer 35 kilo.