Webwopper
Image default
Vakantie

Het antwoord op uw zoektocht naar een bijzondere groepsaccommodatie

Een bijzondere groepsaccommodatie is zeldzaam in deze tijd, zeker als ze ook verschillende aantrekkelijke mogelijkheden moeten hebben voor zowel interessante binnen- als buitenactiviteiten en voor een bedrijfsuitje met overnachting. En juist die combinatie is in een klimaat als het Nederlandse wel wenselijk, zodat er zowel binnen als buiten plezier kan worden gemaakt. Het is namelijk nooit zeker wat het weer gaat doen. In het mooie Gelderland ligt zo’n parel, De Westernboerderij. Een royale en bijzondere groepsaccommodatie midden in het groen, met vele mogelijkheden voor welke groep dan ook. En ook nog makkelijk bereikbaar.

Bedrijfsuitjes en heisessies, teambuilding of vergaderingen, alles is mogelijk

De Westernboerderij beschikt niet alleen over sfeervolle en karakteristieke binnenruimtes in vele formaten, maar ook over inspirerende buitenruimtes met tal van mogelijkheden. U kunt kiezen uit een breed assortiment georganiseerde activiteiten. Een greep uit de georganiseerde activiteiten: quad-rijden, paintballen, boogschieten, een skilattenrace, zeskampen en vele andere activiteiten die eraan bijdragen dat teamleden elkaar beter leren kennen en dichter bij elkaar komen. En om de ervaring compleet te maken behoort op deze bijzondere groepsaccommodatie ook het bedrijfsuitje met overnachting in een echte Tipitent tot de mogelijkheden.

Teams maar ook families kunnen hier hun hart ophalen

De Westernboerderij is niet alleen een bijzondere groepsaccommodatie voor teams, collega’s en een bedrijfsuitje met overnachting, maar ook uitermate geschikt voor vrolijke familiefeesten, vriendenbijeenkomsten en kinderfeesten. Juist ook doordat er zoveel mogelijkheden zijn is de Westernboerderij leuk voor alle generaties. Voor kinderen is er onder meer een speelfort, en een survivalbaan. Ook is de catering beschikbaar voor alle leeftijden. Of u nu een dag of een weekend komt, er is altijd wat te beleven, voor jong en oud.

Oneindig veel mogelijkheden bij de Westernboerderij

Op de website vindt u kant en klare arrangementen voor uw verblijf in deze bijzondere groepsaccommodatie. Uiteraard wordt met evenveel plezier een arrangement aangepast aan uw wensen. Neemt u rustig contact op met de medewerkers. Een ding is zeker, met een feestje of een bedrijfsuitje met overnachting in de Westernboerderij is succes verzekerd!