Webwopper
Image default
Vakantie

Een bijzondere plek voor een ontspannende karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet is de ideale plek wanneer u een karpervisvakantie wilt plannen met uw vissersvrienden of gewoon voor uzelf. Wist u dat dit park een eigen karpervijver heeft? En niet alleen de vijver biedt de perfecte locatie voor een karpervisvakantie; ook op het IJsselmeer kunt u als liefhebber van de sportvisserij de grootste karpers en andere vissen vangen. Het recreatiepark is verbonden met het IJsselmeerwater, waardoor u uw eigen boot kunt aanleggen bij uw vakantiehuis en direct het water op kunt gaan. U hoeft dus niet lang meer te zoeken naar een plaats voor een karpervisvakantie, want die heeft u bij Recreatiepark De Groote Vliet gevonden! En goed nieuws: in dit recreatiepark kunt u kiezen voor een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan.

Ontdek West-Friesland en verblijf in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

West-Friesland is een prachtige regio in Nederland. U vindt langs de IJsselmeerkust de leukste plaatsen om een duik te nemen in het IJsselmeerwater of om uw favoriete watersport beoefenen. Bovendien heeft West-Friesland een groene omgeving die uitnodigt om lange wandelingen te maken. Eén van de prachtige, typisch oud-Hollandse plaatsen bezoeken, dat kan natuurlijk ook! Wat dacht u van Enkhuizen, Medemblik of het iets verder gelegen Hoorn? Bij Recreatiepark De Groote Vliet kunt u in een vakantiehuis verblijven waar honden zijn toegestaan. Zo kunt hier samen met familie, vrienden én de hond genieten van uw tijd in West-Friesland. Een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan is niet gemakkelijk te vinden in deze regio, terwijl het toch een ideale omgeving is om uw hond in de watten te leggen. Bij Recreatiepark De Groote Vliet geniet u optimaal met uw hele gezelschap.

Reserveer uw verblijf

Boek nu uw vakantiehuis en geef uw hond de tijd die hij of zij verdient. Wilt u graag een karpervisvakantie plannen? In het park kunt u eenvoudig de visvergunning aanvragen en ophalen. Hier vindt u ook kenners over de omgeving, die u graag advies willen geven over bijvoorbeeld wandelroutes en vislocaties. U bent binnenkort van harte welkom in Recreatiepark De Groote Vliet, dé plek om helemaal tot rust te komen!