Webwopper
Image default
Vakantie

Zorgeloos als particulier beleggen in vastgoed

Wanneer u als particulier wilt gaan beleggen, is investeren in vastgoed vaak een interessante optie. Vastgoed is immers redelijk waardevast, zeker wanneer u het goed onderhoudt. Maar dan is er nog de vraag: in welk soort vastgoed u gaat investeren? U kunt kiezen voor een vastgoedfonds, maar dan heeft u weinig inspraak over wat er met het vastgoed gebeurd. Daarnaast is het mogelijk om simpelweg zelf een huis te kopen en dit te verhuren. Dit heeft echter als nadeel dat u zelf het onderhoud moet verzorgen en het leegstandsrisico voor uzelf is, waardoor u voor vervelende onverwachte kosten kunt komen te staan. Gelukkig is er echter een gulden middenweg: zorgeloos investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed.

De redenen waarom u zonder zorgen kunt investeren in vakantievastgoed

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waarom investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed zo zorgeloos kan. Hiervoor zijn verschillende redenen. Zo investeert u in een vakantiewoning naar keuze en kunt u in veel gevallen zelf ook van deze woning gebruikmaken. Op die manier ervaart u extra plezier van uw investering. Daarnaast loopt u zelf geen risico, want dit wordt afgevangen door Center Parcs Vastgoed. Ongeacht de bezettingsgraad van uw vakantiewoning ontvangt u een vast bedrag per kwartaal. Hierbij hoeft u zelf niet eens de verhuur te verzorgen, want ook dit wordt door het bedrijf uit handen genomen. Daarnaast kan particulier beleggen in vastgoed van dit bedrijf zorgeloos, omdat u investeert in een gerenommeerd en sterk merk. Center Parcs vakantiehuizen bestaan al jaren en het concept werkt nog even goed als toen het in het leven geroepen werd.

Uw mogelijkheden om te beleggen

Wanneer u als particulier gaat beleggen in vastgoed van Center Parcs Vastgoed heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kiest u zelf het park en het type vakantiewoning uit. Bij het maken van deze keuze wordt u indien gewenst ondersteund door de experts van het bedrijf. Zij voorzien u waar nodig van advies en zorgen ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarna heeft u nog een belangrijke keuze te maken. U kunt er namelijk voor kiezen om een vast bedrag van 5% gegarandeerde huur te ontvangen of een bedrag van minimaal 3% gegarandeerde huur met een percentage van de totale huuromzet. Deze laatste optie biedt iets minder vastheid, maar wel de mogelijkheid om nog meer aan uw investering te verdienen.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/