Webwopper
Image default
Bedrijven

Professionele winterkleding voor uw bedrijf

Uw werknemers moeten werk leveren in verschillende omstandigheden. Zo kan het bloedheet zijn, maar ook ijskoud. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een goede en veilige werkomgeving. Dit betekent ook dat u rekening moet houden met de verschillende weersomstandigheden. Dit kunt u doen door op locatie dingen te installeren. Denk bijvoorbeeld aan airco of verwarming, maar u kun dit ook doen door goede werkkleding aan te schaffen voor uw werknemers. In deze blog wordt besproken welke kleding u kunt aanschaffen voor de winter, en hoe deze kledingstukken ook professioneel kunnen zijn.

Winterkleding

Er zijn verschillende kledingstukken die ideaal zijn voor in de winter. Ten eerste zijn er natuurlijk de jassen. U kunt voor uw werknemers bepaalde winterjassen aanschaffen die naast warmte ook bewegingsvrijheid bieden. Een vaak voorkomend probleem is bij winterjassen dat deze niet lekker zijn om in te bewegen. Ook kunt u er voor kiezen om truien, vesten of hoodies aan te schaffen. Deze worden door werknemers gezien als zeer aangenaam en prettig. Ook is er naast zichtbare kleding mogelijkheid om niet zichtbare winterkleding aan te schaffen. Een goed voorbeeld hiervan is thermokleding. Deze soort kleding kunnen uw werknemers makkelijk onder andere kleding aan trekken. Verder zijn er ook nog kledingstukken buiten de grote kledingstukken die kunnen helpen tegen de kou. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, mutsen, dikke sokken en ook bepaalde schoenen.

Professioneel maken

De professionaliteit van kleding komt in eerste instantie voort uit de pasvorm. U kunt hele mooie kleding aanschaffen, maar als deze kleding niet staat of niet past, dan is de hele professionaliteit weg. Het is dus belangrijk om bij elke werknemer te inventariseren wat zijn of haar maat is. Verder is voor de professionaliteit ook belangrijk om te kijken naar de kleuren en de kleurcombinatie. Het is mooi om de kleuren van het logo terug te laten komen in de kleding, maar soms kan dit ook voor minder mooie kleurencombinaties zorgen. Daarom is het voor de professionaliteit altijd goed om standaard kleuren aan te schaffen, zoals wit, zwart of grijs. Dit valt minder op, maar is vaak wel stijlvoller. Als laatste is het ook belangrijk om de werkkleding te laten bedrukken.

Winterkleding bedrukken.

Een jas, broek, muts, trui, vest of hoodie bedrukken met uw logo kan. Het bedrukken van kledingstukken zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Dit natuurlijk wel als u het goed laat doen. De kwaliteit is belangrijk, dus niet dat het logo na één keer wassen niet zo mooi meer is. Verder is het ook belangrijk om te kijken naar de plaats en de grootte van het logo op het kledingstuk. Er wordt nog wel is de fout gemaakt om een zo groot mogelijk logo te plaatsen met als argument promotie. Vaak werkt een groot logo averechts, omdat dit niet professioneel overkomt. Een heel groot logo is vaak amateuristisch en heeft dus niet het promotionele effect wat bedrijven willen hebben. De tip is om een logo duidelijk, maar toch subtiel terug te laten komen. Hierbij is de plek ook erg belangrijk.