Webwopper
Image default
Bedrijven

Welke kalender kopen voor uw bedrijf voor 2022

Ondanks het feit dat steeds meer online gaat en dat agenda’s op de telefoon zijn te openen of op de desktop blijkt dat veel bedrijven nog steeds gebruik maken van gedrukte kalenders op de werkvloer. Dit komt omdat een kalender een mooie uitstraling geven, handig in gebruik is en het een duidelijk overzicht geeft. Bent u op zoek naar een kalender voor het jaar 2022? Welke kalender moet u dan kiezen? Verder in deze blog zijn verschillende opties genoemd en wordt uitgelegd wat de voor- en nadelen zijn van deze kalendersoort.

Weekkalender

Ten eerste is er de mogelijkheid om een weekkalender te kopen. Deze kalender biedt een duidelijk wekelijks overzicht met dagen die verticaal worden vertoond. Daarbij staat ook duidelijk weergeven welke weeknummer het op dat moment is. U kunt deze kalenders aanschaffen in scheur en omleg vorm. Dit zijn mooie kalenders voor op de werkvloer om cadeau te doen als relatiegeschenk. Verder ziet u deze kalenders ook vaak bij mensen thuis op de wc, in de keuken of de meterkast.

Maandkalender

De tweede soort is de maandkalender. De maandkalender geeft u een zeer duidelijk overzicht over de werkzaamheden of bijzonderheden van de komende maand. Dit wordt door particulieren vaak gebruikt als verjaardagskalender en door bedrijven als relatiegeschenk. Deze kalenders geven ook de mogelijkheid om aan de onderkant of aan de bovenkant het logo of de naam van de desbetreffende partij te plaatsen. Deze zijn te plaatsen op de wand maar ook mooi neer te leggen op de werkplek van een werknemer of in de vergaderruimte.  

3-maandkalender

Een 3 maanden kalender 2022 is misschien wel de populairste soort voor bedrijven. Dit is een echte bestseller. Dit komt omdat deze kalender ook wel wordt gezien als een kwartaalkalender. Veel bedrijven hebben hun doelen per kwartaal geformuleerd en dan is het wel zo makkelijk om dit duidelijk in een overzicht te hebben. Veel magazijnen, planners en logistieke afdelingen maken ook gebruik van deze soort kalender.

Bureaukalender

Een bureaukalender voor 2022 is ideaal voor op de werkplek, wachtruimte of in de vergaderruimte. Deze zijn mooi staand neer te zetten en voor iedereen makkelijk om even te bekijken. Deze kalender geeft daarbij ook een leuke uitstraling voor de desbetreffende plek. Verder kan het ook nog een professionele uitstraling geven door het toevoegen van het logo van het bedrijf.

Budgetkalender

Een budgetkalender kan u in verschillende vormen krijgen. Zo kunt u de standaard liggende budgetkalender krijgen, maar ook in de vorm van een toren, driehoek of tent. Dit zijn mooie kalenders om op verschillende plekken te plaatsen op kantoor. Daarbij is het voor veel bedrijven handig om deze kalender te hebben en is deze kalender makkelijk te bedrukken met een logo.

Fotokalender

Een fotokalender kan een hele andere sfeer brengen op kantoor of werkplaats. Dit komt omdat elke maand een andere foto iets mee kan geven. Vaak kunt u zelf een kalender met persoonlijke foto’s maken. Dit kan een heel leuk relatiegeschenk zijn.