Webwopper
Image default
Bedrijven

Webcam cover bedrukken bij Webcamcovers.nl

Bij Webcamcovers.nl kunt u snel en eenvoudig een webcam cover laten bedrukken. Wij leveren namelijk niet alleen de dunste en kleinste covers maar u vindt ze ook nog eens nergens anders in Nederland goedkoper dan bij Webcamcovers.nl. Onze hoesjes zijn slechts 0.7 millimeter dik en zijn geschikt voor bijna alle laptops, computers, mobiele telefoons en tablets. Hierbij maakt het niet uit om wat voor type model het gaat. Met onze hoesjes kunt u uw apparaat snel, goedkoop en eenvoudig beschermen tegen bijvoorbeeld hackers van buitenaf.

Webcam cover bedrukken: het assortiment

Bij Webcamcovers.nl kunt u eenvoudig een webcam cover laten bedrukken en heeft u keuze uit vele producten in ons ruime assortiment. Wij hebben namelijk negen verschillende hoesjes. Zo hebben wij de plastic covers, deze zijn 0,7 millimeter dik en zijn verkrijgbaar is de kleuren zwart en wit. Deze kunt u bestellen vanaf €1,49 en die zijn in principe altijd op voorraad. Is dit niet het geval? Dan kunt u op een later moment terugkomen want dan is het een zeer grote kans dat de voorraad weer is aangevuld. Ook hebben wij webcamcover sliders, ook deze zijn in wit en zwart verkrijgbaar en zijn enkel 0,7 millimeter dik. Ook de sliders zijn verkrijgbaar vanaf €1,49 per stuk. Bovendien hebben wij ook nog de aluminium covers, verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en roze. Deze hogen extra luxe en zijn verkrijgbaar vanaf €1,99 per stuk. 

Covers bestellen in grote aantallen

Ook kunt u bij Webcamcovers.nl ervoor kiezen om de covers in grote aantallen te bestellen, bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf of als relatiegeschenk. Wilt u meer dan vijftig exemplaren aanschaffen? Dan kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. Deze offerte is volledig vrijblijvend. In de offerte moet u ook aangeven of u graag de webcam cover bedrukt met bijvoorbeeld een logo wil of juist niet. Ook vragen wij u om aan te geven of u de verpakking van het hoesje ook bedrukt zou willen hebben met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een pakkende slogan. Vul het formulier in op onze website voor een vrijblijvende offerteaanvraag.