Webwopper
Image default
Bedrijven

De specialist op het bestrijden van de gevolgen van blikseminslag

Met het steeds extremere weer ontstaan er ook steeds meer onweersbuien, wat de kans op blikseminslag vergroot. Om uw bedrijfspanden hiervoor te beschermen, schakelt u het beste Mulhuyzen Bliksembeveiliging in. Dit is een specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Ze werken niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de Benelux en in Duitsland. Hier installeren ze al sinds 1952 de beste bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen, en overspanningsafleiderinstallaties. Alle installaties voldoen altijd aan de meest recente normen. Zo wordt uw veiligheid zeker gegarandeerd en heeft u de beste bliksembeveiliging op uw dak. Zo kunt u weer en wind aan.

Niet alleen installatie van de beste bliksembeveiliging

Wanneer u een bliksemafleider of andere bliksembeveiliging laat installeren door Mulhuyzen Bliksembeveiliging, blijft het niet bij installatie alleen. Het begint al met een gedegen ontwerp, dat volgt na een persoonlijk advies. Na het ontwerp volgt de engineeringsfase, waarin uw persoonlijke bliksembeveiliging ontwikkeld wordt. Ook na de installatie staat deze specialist u bij; ze zorgen ervoor dat uw bliksembeveiliging uitstekend onderhouden wordt. Zo blijft u jarenlang goed beschermd tegen het grillige weer dat ons in de toekomst te wachten staat. Dit verkleint de kans op schade en bijvoorbeeld brand. Zo blijft de veiligheid van uzelf, uw klanten en uw medewerkers gewaarborgd.

Nauwkeurige inspectie

Wanneer Mulhuyzen Bliksembeveiliging uw bliksemafleider of andere installatie heeft geïnstalleerd, komen zij periodiek bij u langs voor een nauwkeurige inspectie. Mocht uw installatie niet optimaal blijken te functioneren, dan voeren de specialisten zo snel mogelijk de benodigde werkzaamheden uit. Verschillende aardverspreidingsweerstanden worden gemeten. Mochten deze afwijken van de norm, wordt er geen risico genomen en worden de onderdelen die niet optimaal functioneren direct vervangen. Zo bent u direct weer optimaal beveiligd tegen de gevolgen van blikseminslag en blijft dit in de toekomst ook. Bescherm uzelf, uw medewerkers en uw klanten ook met de professionele bliksembeveiliging van Mulhuyzen Bliksembeveiliging!