Webwopper
Image default
Auto’s en Motoren

viaBOVAG Renault Twingo

{{external image}}

Hoewel er binnen Renaut aanvankelijk twijfels waren, is de lancering van de Renault Twingo een schot in de roos geweest. De auto was er vanaf 1992 en in 1997 werd de miljoenste auto al gemaakt, terwijl in 2002 de twee miljoenste auto een feit was. De miniklasse auto was dus meteen een hit en is dat nog steeds.  Koop een viaBovag Renault Twingo, en je koopt een betrouwbare occasion, die goed onderhouden is.

 

Het opzienbarende instrumentarium met onder meer een digitale snelheidsmeter

In de Renault Twingo kun je nog steeds goed uit de voeten. Meer dan dat zelfs. De auto is speels, iets dat ook tot uiting moest komen door de naam. Twingo staat voor Twist, Swing en Tango en is als auto vergelijkbaar met de Citroën C1, de Peugeot 108, de Toyota Aygo en de VW Up. Het is met de jaren de ideale stadsauto gebleken, maar toch ook best een auto voor buiten de stad. Zeker de eerste Twingo was een sensatie. Het instrumentarium was bijzonder met digitale snelheidsmeters bijvoorbeeld. Opzienbarend was ook de volledig verschuifbare achterbank. Zo kun je kiezen voor of een grotere kofferbak of ruimere zitplaatsen. Daarmee is het dus behalve een zuinige auto ook nog eens een veelzijdige auto.

Een zeer prettig leesbaar autoblog

Mocht je nu meer willen lezen over bijvoorbeeld het opzienbarende instrumentarium van de Renault Twingo, kijk dan eens op Autdromen. Het is een interessant autoblog met meer dan aandacht voor de PK’s en de uitvoeringen van auto’s. Autodromen belicht de automotive wereld, maar dan net even anders. Het inspireert en zet je op het spoor van een nieuwe auto. Het belicht randzaken en laat je de nieuwste auto must haves zien. In het geweld rondom snelheid en PK’s is het een oase van rust en een zeer prettig leesbaar autoblog.