Webwopper
Image default
Auto’s en Motoren

Met Gelijk Geslaagd kan jij je auto theorie in 1 dag halen!

Wil jij weten of het mogelijk is om je auto theorie in 1 dag te halen? Hier kunnen wij jou een kort antwoord op geven: ja! Samen met ons, Gelijk Geslaagd, ken jij binnen 1 dag de autotheorie uit je hoofd én slaag je voor het CBR auto theorie examen. En door onze goede manier van lesgeven is het niet zo dat je na je examen alle theorie meteen weer bent vergeten. Nee hoor, je hebt jarenlang profijt van onze unieke eendaagse cursus.

Hoe wij jou de theorie binnen 1 dag aanleren

Hoe we het voor elkaar krijgen om iedereen de auto theorie zo snel aangeleerd te krijgen? Wij lopen al heel wat jaartjes mee en zagen voorheen eigenlijk iedereen flink ploeteren met het in het hoofd stampen van saaie autotheorie. Dat moet toch anders kunnen dachten wij. Dus ontwikkelden we een unieke theoriecursus. Van te voren hebben we flink wat onderzoek gedaan. En natuurlijk samengewerkt met ervaren mensen. De docenten van wie je les krijgt zijn dan ook, naast goed opgeleid te zijn, enorm ervaren. Ze weten werkelijk alles over de autotheorie. En niet alleen dat, ze weten ook precies hoe ze de theorie aan jou moeten aanleren.

Wij geven les aan groepen, omdat samen leren nou eenmaal beter werkt dan leren in je eentje. Je hebt steun aan elkaar, leert van elkaar, je zit gewoon allemaal in hetzelfde schuitje. Heb jij flinke faalangst en ben je daarom enorm bang en zenuwachtig voor het examen? Na onze theorieles is dat stukken minder en zal je zien dat ook jij het examen gewoon zal halen. Heb jij ADHD of heb je om een andere reden moeite met je goed te concentreren? Ook dan komt het helemaal goed met jou! Onze docenten hebben al menig leerling met leer- of aandacht problematiek gewoon in 1 keer laten slagen voor het CBR examen.

Actief in alle delen van het land

Waar kan je allemaal theoriecursus volgen bij ons? Dat kan op vele plekken door het hele land, zodat wij iedereen in 1 dag aan het theoriecertificaat kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld de theoriecursus Amsterdam, de theoriecursus Den Bosch, de theoriecursus Nijmegen en de theoriecursus Goes. In alle delen van het land zijn wij te vinden.

https://www.gelijkgeslaagd.com/