Webwopper
Image default
Auto’s en Motoren

Oldtimer onderdelen Kever nodig? Alles voor je Volkswagen bestel je bij Paruzzi!

Wist jij dat Paruzzi dé officiële dealer is van VW Classic Parts in Nederland. Dit betekent dat je rechtstreeks uit de Duitse Volkswagenmagazijnen kunt bestellen. Het gaat om authentieke onderdelen voor modellen als Kever, Karmann Ghia en Kübel die je niet meer bij een dealer of garage in de buurt kunt kopen. De collectie bevat meer dan 40.000 items, zowel voor luchtgekoelde als watergekoelde wagens. Ben jij bezig met een Kever restauratie en mis je nog een aantal parts? Er zijn een paar manieren om je weg te vinden in die enorme hoeveelheid:

gebruik het originele nummer van het onderdeel;

zoek door middel van de Duitse omschrijving;

gebruik een Engelse beschrijving;

selecteer een groep en daarbinnen eventueel een subgroep.

Met name laatstgenoemde optie kunnen we van harte aanbevelen. Een voorbeeld om te laten zien hoe makkelijk het werkt. Stel je hebt een prachtig onderhouden knalgele Panoramabus. Hij is tiptop in orde, met uitzondering van de uitlaat. Die is echt aan vervanging toe. Je gaat naar www.paruzzi.comen kiest als eerste jouw type Volkswagen. Dit doe je door een vinkje te plaatsen voor Panoramabus linksboven op de homepage. Daaronder staan 10 groepen, waaronder 2: Benzine, Uitlaat, Kachel. Die vink je aan en dan verschijnen ietsje lager 8 subgroepen. Je kiest voor 251: Uitlaatsystemen, katalysator. En daar is ‘ie: de extreme lowered bus uitlaat van RVS. Dit model is geschikt voor originele én getunede motors. En er is geen andere uitlaat verkrijgbaar die zoveel bodemvrijheid biedt. Andere eigenschappen van deze Vintagespeed uitlaat:

verstelbare flenzen (4 mm per kant);

een sportdemper waardoor het uitlaatsysteem een motor tot 125 PK aankan;

AISI 304 RVS met een omhulsel van glasvezel rondom de uitlaatbuis;

een perfecte aansluiting op oorspronkelijke kachelpotten;

eventueel leverbaar met carburateur voorverwarming.

De garantieperiode voor parts die uit Duitsland komen, is 12 maanden. Wat je het best kunt doen als het door jouw bestelde onderdeel een mankement vertoont, is een mail sturen naar de Paruzzi klantenservice: sales@paruzzi.com. Omschrijf het defect en doe er indien mogelijk een paar foto’s bij. Het Paruzzi-team neemt zo snel als mogelijk contact op met je.

https://www.paruzzi.com/nl