Webwopper
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe kun je dit jaar veel geld besparen?

Begin je de klappen van de coronacrisis te merken? Houd je niet elke maand geld over, maar is het een kwestie van alle beetjes geld bij elkaar rapen? In dat geval is het aan te raden om op zoek te gaan naar mogelijkheden waarmee je geld kunt besparen. Zonder dat je het wellicht doorhebt, zijn er voldoende mogelijkheden om op korte termijn geld te besparen.

Mogelijkheid 1: verkoop jouw auto

Heb je een auto voor de deur staan? Merk je echter dat je jouw auto weinig tot helemaal niet gebruikt? Dan ben je zeker niet de enige. Meer en meer huishoudens komen er achter dat de auto voor de deur stil staat. Ondertussen lopen wel alle vaste kosten, zoals verzekering en belastingen, door. Om een halt aan die kosten toe te roepen, is de verkoop van jouw auto een verstandige keuze. Via Ikwilvanmijnautoaf.be krijg je direct een mooi bedrag voor jouw huidige auto.

Mogelijkheid 2: voorkom impulsieve aankopen

Even een kopje koffie op het station, even een broodje langs de snelweg kopen of even dat ene leuke shirtje kopen. Zonder dat je het doorhebt, geef je wellicht dagelijks behoorlijk veel geld uit. Als je bijvoorbeeld elke dag 5 euro aan impulsieve aankopen uitgeeft, is dit op weekbasis 35 euro. Per 4 weken is dat dus een bedrag van 140 euro; dit kun je makkelijk besparen door dergelijke impulsieve aankopen te voorkomen.

Mogelijkheid 3: zeg jouw abonnementen op

Ook is het interessant om abonnementen op te zeggen. Denk hierbij aan het abonnement voor Netflix, voor de krant of voor de magazines. Het meeste nieuws kun je tegenwoordig ook via het internet lezen!

Mogelijkheid 4: verkoop spullen waar je niks meer mee doet

Tot slot is het ook aan te raden om spullen te verkopen waar je niks meer mee doet? Jouw caravan verkopen, jouw vouwwagen verkopen of jouw racefiets verkopen; in dergelijke situaties is dit absoluut een verstandige keuze. Mocht het na verloop van tijd financieel weer voor de wind gaan, kun je dergelijke producten altijd weer kopen.