Webwopper
Image default
Vervoer en transport

Uw bouwvoertuigen koopt of huurt u bij deze specialist

De meest rendabele optie voor aannemers die vaak projecten hebben lopen, is het kopen van bouwvoertuigen. Wanneer u slechts eenmalig een bouwvoertuig of vrachtwagen nodig heeft voor een klus, is juist het huren een betere optie. Veldhuizen B.V. biedt voor alle typen ondernemers de juiste oplossingen. Ontdek de mogelijkheden of vraag deze specialist om gedegen advies op basis van uw wensen. Ook bij de benodigde reparaties of regulier onderhoud kunt u rekenen op de expertise en ervaring van deze specialist uit Zwolle.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan occasions, aangepaste trucks en losse onderdelen

Wilt u bouwvoertuigen huren of kopen voor uw eenmalige klus of als investering voor uw aannemersbedrijf? Deze specialist helpt u graag verder. In het assortiment aan bouwvoertuigen, opleggers en trekkers van deze voertuigenspecialist vindt u onder meer asfaltkippers, betonmixers, zandkippers en haakarmen van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan Scania, Mercedes, Volvo en DAF. Ook kunt u van deze merken en meer losse onderdelen bestellen bij Veldhuizen B.V., zoals assen, verlichting of carrosserieonderdelen. Als uw gewenste onderdelen op voorraad zijn en u bestelt voor 15.00 uur, ontvangt u ze de volgende dag vóór 17.00 uur. Zorg er wel voor dat er iemand aanwezig is om te tekenen voor ontvangst, anders worden de onderdelen voor bouwvoertuigen of vrachtwagens niet geleverd. Het is ook mogelijk om uw gewenste losse onderdelen af te halen bij deze specialist. Zo kunt u het plannen zoals het u uitkomt.

Bekijk vandaag nog het actuele aanbod aan voertuigen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen, huren of zelfs laten ombouwen van bouwvoertuigen, opleggers of trekkers? Bij deze specialist bent u verzekerd van op maat gemaakte dienstverlening. Bezoek de website voor het actuele aanbod aan occasions of voor de bouwvoertuigenverhuur. Verken het aanbod of vraag direct een offerte aan! U wordt door deze specialist voorzien van persoonlijke service.

https://veldhuizen.nl/bouwvoertuigen-2/