Webwopper
Image default
Vervoer en transport

De specialist in diepvries distributie

Wilt u diepgevroren levensmiddelen verspreiden op een professionele wijze? Frigo Group Logistics is de specialist in diepvries distributie. Uit onze vrieshuizen of vanaf uw eigen locatie kunnen wij de producten ophalen en via ons crossdock-centrum verspreiden. Het materiaal dat we gebruiken is van hoge kwaliteit en voldoet aan de geldende normen en eisen omtrent milieu en veiligheid.

De koel/vries systemen zijn uitgerust met registratiemiddelen waarmee we de temperatuur tijdens het vervoer kunnen bijhouden. De voedselveiligheid is met dit systeem gegarandeerd. De planners en chauffeurs bezitten de nodige ervaring op het gebied van diepvries distributie. Zij zijn u van dienst bij het verzorgen van een transportaanvraag voor diepgevroren voedsel. Bij Frigo heeft u te maken met vaste contacten en geschoolde chauffeurs die voor uitstekende realisatie van geconditioneerd vervoer verzorgen. Onze chauffeurs en planners hebben verstand van het materiaal. Zij weten hoe ze om moeten gaan met de koelunit en hoe ze de temperatuur van de levensmiddelen kunnen nagaan.

Invriezen van levensmiddelen

Als logistiek dienstverlener is het ons streven om levensmiddelen snel en op de goede wijze in te vriezen. Zodat de conditie van het product optimaal blijft. Om deze kwaliteit te waarborgen zorgen wij dat we juiste kennis in huis hebben hoe de etenswaren ingevroren moeten worden, voordat ze in het vrieshuis opgeslagen worden.

Verschillende type etenswaar hebben hun eigen methode waarop deze ingevroren dienen te worden. Daarnaast heeft de wijze waarop producten verpakt zijn invloed op de wijze en vaart waarop je tot het middelpunt kan invriezen. Uiteraard houden wij hier rekening mee. In Nederland zijn er twee gecertificeerde vrieshuizen van Frigo Group. Deze vrieshuizen zijn gelegen in Nieuw Vennep en ’s-Heerenberg.

Wilt meer weten over onze diensten dan kunt u ons bereiken in Nieuw-Vennep op telefoonnummer +31 252 419 017 en in ’s-Heerenberg op telefoonnummer +31 314 66 51 25.

https://www.frigogroup.com/nl