Webwopper
Image default
Electronica en Computers

Een cameramast draagt bij aan een veiliger terrein

Heeft u een bedrijventerrein, parkeerplaats of ander terrein dat u graag wilt beveiligen met camerabewaking? Dan is het zeker de moeite waard om te overwegen een cameramast te laten plaatsen. Met een cameramast kunt u uw gehele terrein in beeld brengen, zodat u precies ziet wat er gebeurt en ook beelden terug kunt kijken. Dit is erg handig bij zaken als diefstal en ongevallen. Natuurlijk hoopt u nooit met dit soort zaken te maken te krijgen. Camera’s kunnen deze problemen helpen voorkomen. Ze schrikken dieven af en wanneer er iets gebeurt, ziet u dit snel en kunt u snel ingrijpen of de politie bellen. Zo verkleint u de kans om slachtoffer te worden van criminele praktijken.

Een expert in het produceren en plaatsen van cameramasten

Wilt u graag een cameramast op uw terrein laten plaatsen? Laat dit dan doen door een specialistisch bedrijf, zoals Europmast B.V. dat is gevestigd in Oisterwijk en al dertig jaar dé specialist is in kantelbare masten. Dit bedrijf levert vaste en kantelbare cameramasten waarmee u gebouwen en terreinen eenvoudig beveiligt. De thermisch verzinkte masten zijn direct geschikt om camera’s en andere apparatuur op te bevestigen. De masten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kunnen, indien gewenst, voorzien worden van diverse accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inklimbeveiliging, stabilisatieplaten en camera-opzetstukken. Zo is uw mast meteen compleet.

Ook voor andere type masten

Naast cameramasten, levert Europmast B.V. nog andere soorten masten. Ook voor bijvoorbeeld lichtmasten, wifimasten en bannermasten kunt u bij dit bedrijf terecht. Voor een optimale beveiliging van uw terrein, zijn vooral lichtmasten aan te raden. Licht in combinatie met een cameramast schrikt kwaadwillende personen namelijk vaak af. Deze mensen willen immers niet graag gezien worden en met licht en camera’s wordt dat lastig. Uiteraard zijn de lichtmasten ook ideaal om sportvelden te verlichten, zodat hier ook ’s avonds veilig gesport kan worden.

https://europmast.nl/