Webwopper
Image default
Electronica en Computers

Een betrouwbare en accurate tijdsregistratie op basis van biometrie

Een veilige en betrouwbare manier van tijdsregistratie is het gebruik van biometrie. Vandaag de dag vindt u deze technologie steeds vaker terug in diverse kantoren en andere soorten panden. Op basis van lichamelijke kenmerken, zoals een vingerafdruk, een iris- of netvliesscan, gelaatsscan of stemherkenning, kan het personeel gemakkelijk in- en uitklokken. Door de unieke lichamelijke kenmerken is op deze manier de tijdsregistratie altijd betrouwbaar en accuraat. Dit is uiteraard niet de enige reden om ervoor te kiezen; het personeel hoeft ook nooit meer een pasje of sleutel te gebruiken, een traditionele manier van tijdsregistratie en toegangscontrole. Dit voorkomt gedoe wanneer iemand zijn pasje of sleutel vergeet en er ontstaan geen onveilige situaties, bijvoorbeeld wanneer iemand zijn toegangsartikelen kwijtraakt en deze in verkeerde handen terechtkomen.

Specialist in identiteitsmanagement

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van tijdsregistratie door middel van biometrie? Dan is Easy Secure hét bedrijf dat u inschakelt voor de toepassing in uw pand. De professionals van dit bedrijf zorgen ervoor dat de apparatuur en andere middelen voor tijdsregistratie perfect geïnstalleerd worden. Door een uitgebreide expertise in identiteitsmanagement, kunnen zij u optimaal adviseren en instructies geven over de werking van de systemen. Innovatie staat bovendien voor dit bedrijf centraal; de specialisten blijven voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen identiteitsmanagement. Zo ontvangt iedere opdrachtgever van Easy Secure altijd een accurate en moderne oplossing voor tijdsregistratie en/of toegangscontrole. Voor toepassingen wordt bijvoorbeeld ook cloud software geïmplementeerd, waarbij het mogelijk is om efficiënt de tijdsregistratie in uw bedrijf te beheren.

Ontdek alle mogelijkheden in uw situatie

Of u nu tijdsregistratie door middel van biometrie wilt toepassen in een kantoor, supermarkt, ziekenhuis of een magazijn: u ontvangt hier altijd een oplossing op maat. Op basis van uw wensen wordt er een plan opgesteld om de registratie en biometrische systemen op een passende manier en met de juiste apparatuur te implementeren. Neem contact op en ontdek wat Easy Secure voor u kan betekenen.

https://www.easysecure.nl/