Webwopper
Image default
Electronica en Computers

De beste volume licentie voor uw bedrijf

Is uw bedrijf op zoek naar een nieuwe software licentie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens naar een volume licentie. Dit is een licentie die meerdere keren geïnstalleerd kan worden en waarvoor u maar één licentiecode hoeft te gebruiken. Deze licenties zijn in verschillende vormen beschikbaar, zoals Veeam en Citrix en zijn zeer geschikt voor bedrijven. OnnIT is een onafhankelijke adviseur op het gebied van ICT die gespecialiseerd is in volume licenties. Zij kunnen u dus alles vertellen over dit product en geven u eerlijk advies. Daarnaast zijn ze leverancier van hardware en andere software licenties.

Een volume licentie in verschillende vormen

Een volume licentie is er in allerlei soorten en maten. Wat de beste soort licentie is, hangt af van uw bedrijf. Daarom raadt OnnIT altijd aan om voor de aanschaf van een licentie advies te vragen. Hun specialistische medewerkers denken namelijk met u mee en voorzien u van advies. Op deze manier kiest u de licentie die het beste aansluit. De Citrix licentie is bijvoorbeeld geschikt voor bedrijven met vijf gebruikers of meer. Daarnaast kunt u kiezen voor een licentie met een eeuwig durend gebruiksrecht of kunt u het product huren. Ook komt het wel eens voor dat de regels van licentiefabrikanten veranderen en dat een ander model ineens beter aansluit bij uw bedrijf. Ook hierbij helpt OnnIT u graag!

Neem contact op voor meer informatie

Naast onafhankelijk advies en expertise biedt OnnIT nog meer services. Zo bieden ze voordelige prijzen voor hun producten doordat ze hoge inkoopvolumes hebben. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan onder andere software en hardware. Dit assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken en stelt u in staat om de diverse merken met elkaar te vergelijken. Zo verkopen ze merken als Microsoft, VMware, Citrix, Adobe, Veaam en Trend Micro. Keuze genoeg dus! Neem voor meer informatie over uw gewenste volume licentie contact op met OnnIT.

https://onnit.nl