Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de perfecte attributen voor jouw kat

Katten houden zowel van een stukje comfort als van mogelijkheden om zich uit te leven. Om in die behoeftes van jouw kat te voorzien is het belangrijk om de juiste spullen te hebben. Hierdoor kan je voor jouw kat een eigen plekje creëren waar hij of zij zich goed kan vermaken en uit kan rusten. Dit alles draagt bij aan een goede gezondheid en het welzijn van jouw huisdier. 

 

Comfortabele slaapplek

Een rustige plek om te kunnen slapen is super belangrijk. Een warme plek waar jouw kat zich compleet kan terug trekken is dus perfect. Dit kun je aankleden met fijne kleedjes en het enigszins af te zonderen van andere meubels of drukke plekken in huis. Zo komt jouw kat helemaal tot rust. Om deze slaapplek te creëren heb je een kattenmand of kattenhuis nodig. Zo heb je in no time een stekje dat helemaal aan de behoeftes en wensen voorziet van jouw viervoeter.

 

Uitdaging

Een kat is op zoek naar uitdaging. Katten zijn intelligent en worden graag geprikkeld om dingen te doen en ergens op te reageren. Door speeltjes te gebruiken, krabpalen en krabtonnen in huis te hebben blijft jouw kat in beweging. Daarnaast is dit natuurlijk ook goed voor de gezondheid van katten. Het houdt ze vitaal en sterk.

 

Eten en drinken

Het aanbieden van voer en water op een vaste plek zorgt voor structuur en herkenbaarheid. Zo weet jouw huisdier altijd waar hij of zij het eten kan vinden wanneer jouw kat honger heeft. Er is een groot aanbod water- en voedsel bakjes en systemen. Katten drinken alleen over het algemeen te weinig. Daarom is het een optie om er voor te zorgen dat dit water op een andere manier aangeboden wordt. Natuurlijk werkt een waterbakje voor jouw kat prima, maar een katten waterfonteintje is voor jouw kat een stuk interessanter! Juist door de interactie met het product en het koppelen aan een activiteit prikkelt de interesse en nieuwsgierigheid van katten. Hierdoor zal jouw huisdier een stuk meer gaan drinken.

 

https://www.krabpaal.nl/