Webwopper
Image default
Banen en opleidingen

Key accountmanager Financial Services

Als key accountmanager financiële dienstverlening ben je verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Sogeti voor de belangrijkste Nederlandse klant in de lokale financiële dienstverlening. (Banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, beleggingsinstellingen, handelsmaatschappijen en makelaars).

In ons key accountteam voorzien we business developers van de volgende trefwoorden: doorzettingsvermogen, veerkracht, creativiteit, samenwerking, humor en vooral ambitie!

Onze ideale teamgenoot heeft jarenlange verkoopervaring in IT-diensten, vooral in de banksector. Het doel is voor jou vanzelfsprekend en je kunt het bereiken door actief taken toe te wijzen aan nieuwe en bestaande klanten. Je agenda staat vol met afspraken met klanten, dit komt omdat je energie kunt krijgen van ruzie met je contacten en tegelijkertijd alle andere interacties met klanten kunt begeleiden. Je levert toegevoegde waarde door een diepgaand begrip van de productportfolio van Sogeti en een positieve en kritische houding ten opzichte van collega’s en klanten. Mensen om je heen omschrijven je als een nieuwsgierige, opportunistische en nieuwsgierige teamspeler. Tegelijkertijd kunt u uw succes voorspelbaar maken door volledig gebruik te maken van de tools die Sogeti u biedt. Naast de dagelijkse gang van zaken wil je ook op pragmatische wijze een langdurige samenwerking aangaan met klanten.Zolang je kunt bijdragen aan het succes van het team, moet alles worden vermeden.

Je streeft naar een 5-sterren NPS en bereikt dit doel door altijd de behoeften van je klanten te begrijpen, en op deze manier kun je de verwachtingen keer op keer overtreffen. U plaatst uzelf in het doel van de markt en het bedrijf waarmee u zaken doet: uw klanten hebben geen geheimen!

Ben jij een nieuwsgierige teamspeler vol opportunisme? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zien we je graag!

Bij Sogeti zijn we elke dag gepassioneerd en blij met onze IT-expertise.

We ondersteunen je ontwikkeling op verschillende manieren: we geven interne en externe opleidingen. Naast salaris ontvang je vanuit je persoonsgebonden budget ook maandelijks een donatie voor de aanschaf van persoonlijke spullen zoals iPads, telefoons en boeken. Door persoonlijke begeleiding en begeleiding werken we samen aan jouw ambities en stimuleren en ondersteunen we jouw ontwikkeling.

Autonomie is essentieel. Initiatieven die tot resultaten leiden, worden hoog gewaardeerd en beloond.

Het is niet onbelangrijk, we zijn een groot bedrijf, maar heel persoonlijk, de bedrijfsstructuur is plat. Onze open bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid, initiatief en wederzijds respect.

 Jij biedt ons

  • -HBO / WO- werk- en denkniveau (het beste is om IT als hoofd- of andere richting te nemen);
  • -Demonstratie-ervaring in commerciële ICT-diensten (5-8 jaar)
  • – Verkoopervaring hebben in detachering en projectverkoop in een complexere verkoopomgeving;
  • -Opbouw van een goed netwerk tussen klanten op de IT-afdeling;
  • – Heb een goede weefselgevoeligheid.

Jouw toekomst

Sogeti is een toonaangevende IT-dienstverlener actief op het gebied van applicatiebeheer, infrastructuurbeheer en hightech engineering. De oplossingen van Sogeti voor mobiel werken, netwerkbeveiliging, Internet of Things, cloud en business intelligence helpen de strategische doelen van zijn klanten in grote commerciële markten te bereiken. Op het gebied van softwaretesten is Sogeti een leider in binnen- en buitenlandse markten. Het enthousiasme van ICT komt voort uit meer dan 2.300 Sogetists die nauw samenwerken met klanten. Sogeti Nederland B.V. maakt deel uit van de wereldwijde Sogeti Group, die ongeveer 22.000 IT-professionals in 15 landen en meer dan 100 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en India heeft.

https://www.vindazo.nl/keywords/accountmanager-binnendienst.html