Webwopper
Image default
Dienstverlening

traineeship gemeente

Een baan bij de gemeente lijkt wellicht te mooi of waar te zijn, net wanneer u bent afgestudeerd, maar het is zeker mogelijk. Door het volgen van een traineeship gemeente, leert u slechts twee jaar alle ins en outs van het werken bij een instelling van de gemeente. Wilt u weten of u in aanmerking komt en wat u nog meer kunt verwachten van deze traineeship? Leest u dan gauw verder voor meer informatie over de traineeship gemeente.

 

Speciaal voor jonge hoogopgeleiden

Hebt u succesvol een studie afgerond op HBO of WO niveau? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze traineeship. Bij de gemeente is er altijd vraag naar jonge en leergierige werknemers. In plaats van direct een vaste aanstelling, kunt u middels een traineeship direct aan de slag bij de gemeente. De gemeentes in Nederland zoeken altijd naar een verscheidenheid aan mensen en kundes. Wellicht behoort uw opleiding en kennis wel tot een functie bij de gemeente. U kunt dan middels een traineeship gelijk aan de slag.

 

Theorie en vaardigheden

U wordt direct aangesteld voor een geschikte functie bij een instelling van de gemeente. U werkt dus direct op niveau en krijgt genoeg praktijkervaring. Ook ontvangt u extra theoretische sturing. Naast de werkzame uren, volgt u een theoretisch deel. Zo leert u precies wat er van u verwacht wordt en hoe het werk bij de gemeente in elkaar steekt. Na 2 jaar traineeship, kunt u aangenomen worden voor een vaste aanstelling bij de gemeente.

Middels een traineeship gemeente kunt u na uw opleiding direct aan de slag. U hoeft niet eindeloos te solliciteren of te schikken voor een functie beneden uw kennis en opleiding. Het is een unieke optie om uw CV meer vorm te geven en meer te leren over het werken bij de gemeente. Een traineeship gemeente kunt u volgen bij de gemeente bij u in de buurt, maar natuurlijk ook elders in het land.