Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Nieuw scherm iPhone 8 bij beschadigingen en mankementen

In 2017 verscheen de iPhone 8 op de markt, die werd gelanceerd als de opvolger van de iPhone 7. Deze iPhone 8 heeft net als zijn voorganger een 4,7 inch scherm, maar het scherm is in dit geval een Retina HD Display. Door de Retina HD Display kun je op je scherm de natuurlijke kleuren zien van wat je fotografeert of filmt. Bovendien is de iPhone 8 ook uitgerust met ‘True Tone’.  Door deze techniek kan het scherm continu het omgevingslicht meten en tegelijk de kleuren van het scherm hierop aanpassen. Dat maakt dat het onder alle lichtomstandigheden prettig is om naar het scherm te kijken. Door vallen of andere ongelukjes kan er schade ontstaan aan het scherm waardoor het niet meer optimaal functioneert. Dan is een nieuw scherm iPhone 8 de beste oplossing voor je probleem.

 

Ben je toe aan een nieuw scherm iPhone 8?

Apple gebruikt de meest innovatieve technologieën van het moment en hoogwaardig en versterkt glas voor de schermen van de iPhone 8. Maar dat kan niet voorkomen dat na jaren intensief gebruik er mankementen beginnen te ontstaan. Gebruikssporen zij het meest voorkomende euvel, denk hierbij aan krassen of barsten in het scherm, wat de leesbaarheid verminderd. Maar ook de hardware van het scherm kan na verloop van tijd kapot gaan. De touchscreen functie werkt bijvoorbeeld ineens niet meer, of je krijgt last van een ingebrand scherm. Natuurlijk kun je met minimale beschadigingen ervoor kiezen om het scherm te laten voor wat het is, maar als de mankementen je belemmeren in je dagelijkse gebruik wordt het tijd voor een nieuw scherm voor je iPhone 8.

 

Waar kan ik een nieuw scherm iPhone 8 laten installeren?

Het laten installeren van een nieuw iPhone 8 scherm is een relatief goedkope oplossing om problemen met een niet functionerend of beschadigd scherm te verhelpen. Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je een nieuw scherm voor je iPhone 8 kunt laten installeren, kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Je kunt terecht bij een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout waar je je iPhone 8 kunt afleveren voor reparatie. Het plaatsen van een nieuw iPhone 8 scherm is geen complexe reparatie en je kunt met 20 minuten alweer buiten staan. Ben je niet in de gelegenheid om naar een van hun vestigingen te komen, dan bestaat ook de mogelijkheid om je iPhone 8 naar ze op te sturen voor reparatie.