Webwopper
Image default
Dienstverlening

Kluizen – houdt uw huis veilig

Veel Amerikaanse huishoudens zijn in het bezit van wapens voor sport of zelfverdediging. Het is begrijpelijk dat burgers deze beschermingsmiddelen voor hunzelf en hun familie willen hebben, aangezien er veel criminelen zijn die ook wapens bezitten. Toch is het bezitten van een wapen dat niet goed beveiligd is gevaarlijker dan welke crimineel dan ook. Jammer genoeg is er meer dan genoeg statistiek bewijs dat niet beveiligde wapens in huishoudens dodelijk kunnen zijn. Nieuwsgierige kinderen, ongewenste indringers en andere ongerechtige bezoekers moeten weggehouden worden van vuurwapens. Daarom moeten verantwoordelijke wapenbezitters een sterke, betrouwbare kluis hebben.

Andere methodes van vuurwapenberging zoals wapenkasten of rekken zijn beschikbaar, maar deze zorgen niet alleen voor minder beveiliging maar zullen ook niet uw wapens buiten het zicht van spionerende ogen houden. Vuurwapens die duidelijk zichtbaar zijn, zijn een aanlokkelijke prooi voor elke inbreker. Verder geven wetten in veel staten aan dat dodelijke wapens veilig geborgen moeten worden. Een kluis is eenvoudig om te installeren door een enkele slotenmaker (zoals Locksecure in Amsterdam).

Er zijn veel verschillende maten beschikbaar. De grootste zijn ongeveer de grootte van een koelkast, en de kleinste ongeveer zo groot als een brievenbus. Deze kluizen kunnen worden gebruikt om verschillende lange geweren of pistolen op te bergen. Voor veiligheid moeten geweren en munitie apart bewaard worden.

De eigenschappen en slottypes van kluizen kunnen verschillen. Elke klant moet de stijl kiezen die het best bij hem of haar past.

Kluizen met sleutelgaten zijn het meest eenvoudig en zorgen voor een goede beveiliging. U moet hierbij wel goed oppassen dat de sleutel niet gestolen wordt of dat u hem niet kwijtraakt.

Kluizen met een combinatiecode hebben geen sleutel nodig, maar onderzoek heeft uitgewezen dat indringers die de code op een voor de hand liggende plaats in het huis opgeschreven vinden, makkelijk de kluis kunnen openen. Het is dus beter om de code te onthouden en niet op te schrijven, tenzij het op een totaal onverwachte plek is.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam