Webwopper
Image default
Tweewielers

Ben jij op zoek naar een stijlvolle fiets? Kies dan voor een van de Cortina fietsen!

Is het tijd voor een nieuwe fiets, maar heb je geen idee waar je voor wil gaan? Neem dan eens een kijkje in de collectie van de Cortina fietsen. Wie weet zit jouw nieuwe fiets er wel tussen!

 

Stijlvolle Cortina fietsen

Het fietsmerk Cortina staat bekend om haar trendy fietsen. Maar trendy is niet het enige waar het fietsmerk anno 2022 om bekend staat, ook termen als uitdagend en vernieuwd zijn gekoppeld aan de fietsen van Cortina!

Cortina maakt al sinds de jaren ’70 degelijke fietsen. In 2006 is zij zich meer gaan richting op lifestyle en beleving. Het design van de fietsen is gebaseerd op de laatste fashion trends. Of je nu de voorkeur geeft aan een strak design, een fleurig transport of een robuuste stadfiets, Corina heeft voor iedereen een geschikt fiets!

De Cortina fietsen worden geproduceerd in Nederland, waarbij er rekening houden wordt met de wensen van fietsend Nederland. De fietsen zijn comfortabel, robuust en misschien wel het allerbelangrijkst betrouwbaar. Wist jij dat ieder Nederlander gemiddeld 1,3 fiets bezit?

 

De collectie van Cortina

De fietsen van Cortina zijn perfect voor de dagelijkse bezigheden. Gebruik de fiets voor korte ritjes naar school of het werk, fiets er mee naar de supermarkt en doe de boodschappen of gebruik de fiets voor een gezellig bezoek aan vrienden en familie.

 

Cortina fietsen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Cortina maakt in haar collectie onderscheidt tussen jeugdfietsen en stadfietsen:

–       Jeugdfietsen

Corina heeft een ruim assortiment aan jeugd-/ kinderfiets. Zowel voor jongens als meisjes heeft zij verschillende modellen kinderfietsen in 24 en 26 inch.

–       Stadsfietsen

De stadfiets van Cortina onderscheidt zich met haar trendy designs. Je hebt een ruime keuze uit verschillenden type fietsen. Ga jij voor een lichte designfiets, houd je meer van het strakke design of ben je opzoek naar een robuuste transportfiets, Cortina heeft de perfect stadfiets het voor jou!

Wordt jouw volgende fiets een Cortina fiets?

https://anjojagerfietsen.nl/cortina-fietsen