Webwopper
Image default
Tweewielers

Goedkoop scooterbanden kopen voor de Yamaha Aerox en de Gilera Runner

De Yamaha Aerox en de Gilera Runner in 2-takt uitvoering zijn twee zeer sportieve scooters die aan elkaar gewaagd zijn. Toch zijn er verschillen, zoals de scooterbanden met afwijkend formaat van respectievelijk 12 inch of 13 inch. We zetten deze twee krachtpatsers eens naast elkaar, en verklappen waar je goedkoop nieuwe scooterbanden kunt kopen.

 

Bestel online nieuwe scooterbanden bij scooteronderdelenshop.com, alle bekende merken zijn hier goedkoop en op voorraad.

 

Yamaha Aerox Naked 2-takt

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Yamaha Aerox, laten we de Yamaha Aerox Naked 2-takt versie eens wat nader bekijken. Je ziet het Naked deel terug in het stuur waarop alle elementen duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast heeft de Yamaha Aerox ook een opvallend race karakter, wat onderstreept wordt door de Power Black kleurstelling en de carbon look. Naakt betekent bij de Yamaha Aerox zeker niet kaal, want deze scooter heeft een krachtig 2-takt motorblok met vloeistofkoeling, een snelle acceleratie en meer koppel. De motor is zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Scooterbanden van de Yamaha Aerox

De Yamaha Aerox heeft altijd scooterbanden met een velgmaat van 13 inch, zowel voor als achter. De breedte verschilt wel, voor hoort een scooterband te liggen met een bandmaat van 13-300/60, achter ligt een scooterband met de afmetingen 13-140/60. Mocht je twijfelen welke scooterband de juiste is, neem dan gerust even contact op met scooteronderdelenshop.com voor meer informatie.

 

Scooterbanden van hoge kwaliteit en toch goedkoop? Dat kan wanneer je ze online bestelt via scooteronderdelenshop.com.

 

Gilera Runner SP 50cc 2-takt

Deze Italiaanse schoonheid is een goed alternatief voor de Yamaha Aerox. Omdat er verschillende uitvoeringen zijn kiezen we de SP 50cc 2-takt versie met 12 inch banden. Er zijn ook modellen met 13 inch en zelfs 14 inch banden, maar dat zijn 125cc uitvoeringen. Deze Gilera Runner is uitgerust met remschijven aan zowel de voorzijde als achterzijde. Dat geeft de Runner een zeer krachtig remvermogen. De Gilera Runner maakt zijn naam ruimschoots waar met een aerodynamisch ontwerp waarmee je snel op tempo bent. Op het dashboard is de toerenteller prominent aanwezig, wat de sportieve uitstraling nog maar eens benadrukt. De uitlaat met ombuiging en demper lijkt rechtstreeks van het race circuit af te komen. De twee spatborden houden je droog en schoon, de dubbele koplampen zorgen voor een veilig zicht op de weg. Met een benzinetank maar liefst 11 liter kun je flinke afstanden afleggen.

 

Scooterbanden van de Gilera Runner

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Gilera Runner, let daar bij het kiezen van de juiste scooterband goed op. Er is een Gilera Runner uitvoering met 12 inch scooterbanden voor en achter, er is ook een uitvoering met een 12 inch scooterband voor, en een 13 inch scooterband achter. Het Gilera Runner 2005 model heeft zelfs een 14 inch band voor en een 13 inch scooterband achter. Wanneer je twijfelt welke scooterbanden je moet aanschaffen voor jouw Runner, neem dan eerst even contact op met de helpdesk van scooteronderdelenshop.com.

 

Meer weten? Kijk direct online voor de juiste scooterband, goed en goedkoop via scooteronderdelenshop.com.