Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij business intelligence nodig hebt!

Business intelligence is een superhandige tool die jouw bedrijf helpt bij het maken van beslissingen. Business intelligence ook wel afgekort als BI combineert verschillende data en geeft dit weer in een begrijpelijk overzicht. Wil je nou meer weten over business intelligence en waarom jouw bedrijf dit echt moet gebruiken? Lees dan vooral verder in deze blog!

 

Waarom business intelligence belangrijk is?

Business intelligence kan bedrijven helpen bij het maken van betere besluiten. Door actuele en historische data te laten zien binnen de context van jouw bedrijf. Analisten kunnen BI inzetten om prestaties en concurrentie in een referentiekader te zetten. Hierdoor kan de organisatie soepeler en efficiënter werken. Daarnaast kunnen analisten ook gemakkelijker de trends in de markt ontdekken. Daardoor kan de verkoop of winst vergroot worden. Als al deze data effectief wordt ingezet, kan de juiste data voor allerlei andere doelen van pas komen. Deze data zouden onder andere van pas kunnen komen bij het identificeren van manieren om de winst te vergroten, het analyseren van het klantgedrag, het optimaliseren van de werkzaamheden of het vergelijken van data met concurrenten. Dit zijn een paar voorbeelden waar business intelligence jou bij kan helpen. 

 

Wie kan jou hierbij helpen?

Ben je nou benieuwd wie jou kan helpen bij het implementeren van de business intelligence? Dan raden wij AllYourBi.nl aan. AllYourBi heeft veel ervaring met business intelligence. Zij weten precies hoe ze jou moeten helpen over, van, voor business intelligence. Zo hebben zij twee mogelijkheden voor de bedrijven die vrijwel geen of helemaal geen kennis hebben over, van, voor business intelligence. De focus die dan bij AllYourBi ligt, is de focus op het creëren van een bruikbaar product. De twee mogelijkheden in deze ontdekkingsfase zijn: een Proof Of Concept of een Maturity Assessment. De POC-mogelijkheid is voor bedrijven en organisaties die nog twijfelen over de waarde van business intelligence of natuurlijk eerst ervaring op willen doen met de Power BI tool. Met de Maturity Assessment maakt AllYourBi een volledige GAP-analyse en ontwikkelen ze een roadmap met een businesscase. Zo weet je wat het kost, wat het oplevert, wat je nodig hebt en daarnaast kun je direct van start gaan. 

 

Vragen?

Heb je echter eerst nog vragen over business intelligence, over hoe ze te werk gaan of het bedrijf zelf? Neem dan eens een kijkje op de website of neem gerust vrijblijvend contact op met één van de specialisten en zij helpen jou graag verder. 

https://allyourbi.nl/