Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten klokken

Een klok is een accessoire die iedereen wel in huis heeft. Naast dat het erg praktisch is, is het natuurlijk ook een mooi voorwerp voor aan de wand of op een kastje. Ben je op zoek naar een nieuwe klok, maar weet je niet goed wat je moet kiezen? Dat is logisch, want er zijn enorm veel verschillende modellen. Ben je benieuwd wat de opties zijn? Lees verder en kom erachter!

Industrieel

Een industriële klok is vaak gemaakt van zwart of bruin metaal. Ook zijn de tandwielen van het uurwerk vaak zichtbaar. Dit geeft de klok een stoere uitstraling en zorgt ervoor dat je ernaar blijft kijken. De cijfers op de klok zijn vaak romeins. Soms zit er een glasplaat over de klok heen, maar als je wilt gaan voor een echt industriële look kan je het beste kiezen voor een open klok. 

Landelijk

Een landelijke klok lijkt op een klok industrieel maar hij is wat minder stoer. Vind je de industriële stijl mooi, maar net iets te robuust? Kies dan voor een landelijke klok. Deze heeft ook vaak romeinse cijfers, maar is ook verkrijgbaar in een crème of witte kleur. Bij sommige landelijke klokken is het uurwerk zichtbaar, maar je kan er ook voor kiezen om dit niet te doen. Kortom, bij een landelijke klok is van alles mogelijk! 

Grote klokken 

Heb je een grote kale wand en wil je daar graag een klok ophangen? Kies dan voor een grote klok, wand anders valt hij in het niet. Grote klokken hebben een diameter van 80 centimeter of groter. Deze is zo goed leesbaar dat je nooit meer de tijd vergeten!

Shop jouw nieuwe klok!

Ben je enthousiast geworden over een van deze drie klokken? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop. Zij hebben een enorm aanbod aan verschillende klokken, zo vind je altijd iets wat bij jou past! Voor meer informatie kan je contact opnemen via de mail of telefoon.

 

https://www.sweetlivingshop.nl/