Webwopper
Image default
Aanbiedingen

Loze ruimte over en toch last van ruimtegebrek? Nolte Opslagsystemen biedt dé oplossing!

Loze ruimte over en toch last van ruimtegebrek? Nolte Opslagsystemen biedt dé oplossing!

Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig: loze ruimte over hebben en tegelijkertijd last hebben van ruimtegebrek. Maar niets is minder waar, het kan wel degelijk! Bijvoorbeeld wanneer in een grote fabriekshal of een magazijn met een zeer hoog plafond de ruimte richting het dak niet optimaal benut wordt, terwijl er op de vloer een gebrek is aan ruimte. De beschikbare ruimte bevindt zich dan eigenlijk op de verkeerde plek. Gelukkig biedt Nolte Opslagsystemen dé oplossing voor dit probleem: een entresolvloer. Hieronder leest u meer over deze inventieve constructievloer.

 

De definitie van een entresolvloer

Een entresolvloer is niets meer of minder dan de Franse benaming voor wat wij in Nederland een etagevloer, verdiepingsvloer, tussenvloer of mezzanine vloer noemen. Uiteindelijk is het allemaal één pot nat: een vloer die is opgebouwd uit een zelfdragende staalconstructie en die zonder tussenkomst van pilaren, balken en dergelijke tussen twee reeds bestaande verdiepingen (bijvoorbeeld de vloer en het dak) gemonteerd kan worden. Met een entresolvloer kan er binnen een handomdraai en zonder al teveel moeite, tijd en geld extra ruimte verkregen worden binnen een al bestaande ruimte. Zo kan loze ruimte toch nog goed benut worden.

 

De verschillende toepassingsmogelijkheden

En dan? Wat doet u dan met al die extra verkregen ruimte? Allereerst kan de extra verdieping uiteraard gebruikt worden voor het opslaan van goederen. Met een entresolvloer zal het niet langer voelen alsof u dagenlang Tetris aan het spelen bent om alles maar op de juiste plek te krijgen. Een mezzanine vloer is daarnaast ook heel geschikt om een extra verdieping met kantoorruimtes te maken. Wist u dat een entresolvloer bovendien slechts tijdelijk ingezet kan worden? Soms heeft u niet het hele jaar door extra ruimte nodig, maar bijvoorbeeld alleen tijdens de wat drukkere seizoenen. Omdat een entresolvloer als bouwpakket geleverd wordt en eenvoudig te monteren én demonteren is, kan het prima als tijdelijke oplossing dienen.

 

Een veelzijdige vloer voor bijna iedere ruimte

Een entresolvloer is een zeer veelzijdige vloer die voor bijna iedere ruimte geschikt is. Omdat er met maatoplossingen wordt gewerkt, kunt u een product verwachten dat geheel aan uw wensen, eisen, behoeften en verwachtingen voldoet. Dit maakt dat een entresolvloer ook in uw specifieke situatie een hele mooie oplossing kan zijn. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

https://www.noltemezzanine.nl/