Springkastelen kopen of springkastelen huren in Vlaanderen

Wanneer u in Vlaanderen op zoek bent naar een bedrijf om springkastelen te kopen of springkastelen te huren dan kunt u terecht bij Springrid in Brasschaat. Al heel wat jaren staat dit bedrijf goed bekend waar het de aankoop en verhuur van springkastelen betreft. Zo vindt u bij dit bedrijf meer dan 100 springkussens, allen van goede kwaliteit en niet ouder dan twee jaar. Springrid heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, waardoor u hier altijd een betrouwbaar springkasteel aankoopt of huurt. Daarbij vindt u een schat aan leuke thema’s en varianten. Kies bijvoorbeeld voor een jungle thema of boerderij thema, een springkussen met hindernissen of eentje met een glijbaan.

Verhuur springkastelen

Bij het huren van springkastelen via Springrid kunt u rekenen op een fijne en gebruiksvriendelijke service. U ontvangt uitleg en instructies over het opzetten van het springkasteel en kunt al uw vragen kwijt bij dit bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om bij de verhuur van springkastelen te kiezen voor een leveringsoptie. Het springkussen wordt dan bij u op locatie gebracht, opgezet, naderhand afgebroken en weer meegenomen. Zo kunt u volledig zorgvrij verhuur springkastelen huren zonder zelf bezig te hoeven zijn met de logistiek en het opbouw- en afbreekwerk.

Veilige springkastelen kopen

Naast de verhuur van springkastelen kunt u bij dit bedrijf in Brasschaat ook springkastelen kopen. Waar dit bedrijf voorheen springkussens via andere leveranciers aanbood, vervaardigt Springrid tegenwoordig alle springkastelen zelf. Er is hierbij een hoop aandacht voor veiligheid. Zo naait dit bedrijf bijvoorbeeld het dak aan de muren vast zodat kindjes niet op de muren kunnen klimmen. Doordat Springrid de springkussens zelf maakt, kunt u daarbij springkastelen kopen die aan al uw wensen voldoen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en het actuele aanbod in de aankoop of verhuur van springkastelen kunt u terecht op de website van dit bedrijf.