Maxi Cosi Tobi een fijne autostoel met ruim comfort

Als je je kind een fijne autorit wilt bezorgen is het aanschaffen van een Maxi Cosi Tobi een goede optie. De autostoel is voorzien van kleine extraatjes, waardoor niet alleen jij als ouder veel plezier ervaart maar ook de kleine man of vrouw.

Eenvoudig en goed te bevestigen

De Maxi Cosi Tobi is eenvoudig en makkelijk te bevestigen. Bij het plaatsen in de auto heb je niet heel veel nodig, alleen een 4-punts gordel. Een voordeel bij het bevestigen is dat het duidelijk staat uitgelegd op de zijkant van de stoel. Daarnaast hoef je alleen maar de rode punten te volgen en je gordel daar doorheen te laten glijden. Met een beetje oefenen heb je de auto zo binnen een paar tellen bevestigd in je auto.

Verschillende standen

Wanneer je een lange reis gaat maken met je kind is het mogelijk om de autostoel in verschillende standen te zetten. Zo kan je kind rechtop zitten en lekker om zich heen kijken. Maar daarnaast heb je ook verschillende standen waarbij je kind kan liggen en de mogelijkheid heeft om te rusten en te slapen.

Makkelijk kind in en uit de auto halen

De Maxi Cosi Tobi heeft handige extraatjes. Naast het feit dat je je kind een ruim comfort kunt bieden door de stoel te verstellen zijn er ook voor jou als ouder voordelen. Zo blijven de gordels in het stoeltje altijd open staan, wanneer zij los zitten. Doordat ze openstaan, kan jij je kind heel makkelijk in de stoel zetten of juist eruit halen. Je hoeft dus niet en de gordels aan de kant te houden en je kind te tillen. Daarnaast kan je heel eenvoudig de gordels strak trekken totdat ze goed zitten. Wat ook weer een stukje veiligheid biedt voor je kind.