Liefhebber van dans? Leer het tijdens een dansles in Antwerpen

Houd je van muziek, krijg je geen genoeg van dansen en zou je eigenlijk graag op dansles willen? Dan valt er veel te kiezen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde dansstijl in gedachten? Of dans je liever iedere week een ander stijl? In beide gevallen kun je voor danslessen terecht bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Iedereen is welkom op deze dansschool. Je kunt hier zo vroeg of laat beginnen als je wilt: voor de allerjongste kinderen zijn er lessen, maar ook als je van een wat gevorderde leeftijd bent is er een dansles die bij je past.

Van moderne danslessen tot aan ballet en jazz

Bij Dansschool Danzateljee is het aanbod aan danslessen groot. Zo kun je lessen in moderne dans volgen, maar ook in ballet, hip hop, burlesque, jazz, dance hall, choreography, swing en breakdance. Aan alle stijlen zitten bepaalde moeilijkheidsgraden en leeftijdscategorieën verbonden. Zo kom je al snel uit bij een les die aansluit bij jou als danser. Wil je liever aan je conditie werken? Dan zijn de Zumba lessen een goede optie. Daarbij zijn er lessen die geschikt zijn voor beginners en ook lessen die passen bij de gevorderde danser. Houd je van variatie, dan is er bijvoorbeeld Dance 4 Fun. Deze danslessen zijn specifiek voor de leeftijdscategorie 30+, waarbij veel verschillende stijlen behandeld worden. Waar je, ongeacht de gekozen dansles, in ieder geval op kunt rekenen is goede begeleiding. De docenten van deze dansschool zijn allemaal gediplomeerd en zorgen niet alleen voor leuke maar vooral leerzame danslessen.

Danslessen voor jou en je partner of vriend(in)

Je kunt er voor kiezen alleen op les te gaan, maar er zijn ook een aantal lessen binnen het aanbod van Dansschool Danzateljee die voor twee personen zijn. Zo zijn er voor volwassenen danslessen in de populaire stijl Swing, waarbij een heel scala aan muziek uit allerlei decennia voorbij komt. Vind je het als ouder leuk jouw kind kennis te laten maken met dans, dan kun je dit doen door dansles voor peuters. Een voorbeeld hiervan is Dreumesdans. Tijdens deze lesjes van 30 minuten raken peuters spelenderwijs bekend met muziek en ritme. En als ouder mag je gewoon lekker mee dansen.