Bezoek het gezelligste restaurant van Oss

Voor iedere maaltijd kan je aanschuiven bij Brasserie La Colline te Oss. Ontbijt, lunch, diner of misschien toch een borrel, bij dit restaurant kan het allemaal. Het speciale borrelarrangement is perfect voor een gezellige, uitgebreide middag of avond, of je nu met vrienden of collega’s bent. Bij Brasserie La Colline serveren ze goed, lekker eten zonder ingewikkelde opsmuk. Voor perfect gebakken steak en friet ben je bij dit restaurant in Oss zeker aan het goede adres. Ook draait men haar hand zeker niet om voor een bijzondere specialiteit uit de Franse keuken. Heb je een speciale gelegenheid die vraagt om een groot feest? Bij La Colline kun je terecht voor een feestelijk diner waar jij en je gasten kunnen genieten van een uitgebreid menu met heerlijke hapjes en drankjes.

Franse joie de vivre in een bourgondische brasserie

In Oss weet men Brasserie La Colline te vinden voor haar gezellige sfeer. Geïnspireerd door het bourgondisch ideaal van joie de vivre is dit restaurant in Oss uitgevoerd in de stijl van Franse brasseries en grand-cafés. Hier is iedereen welkom om prachtige verhalen te maken. Zo zijn er al meerdere huwelijken gevierd in deze fraaie locatie. Of haal fijne herinneringen op tijdens een gezellige borrel met vrienden en laat nieuwe ontstaan. De combinatie van Frans en Brabants bourgondisch genieten creëert hiervoor de ideale sfeer!

De bakermat van bourgondisch genieten in Oss

De horecafamilie Jordaans runt La Colline al bijna twintig jaar. Koos Jordaans had de droom om een prachtige brasserie en restaurant te beginnen in Oss. Een locatie waar het altijd gezellig zou zijn, voor jong en oud. Geïnspireerd door de grand-cafés van Frankrijk opende La Colline in 2000 haar deuren en kwam de droom van Koos uit. Voor heerlijk eten, volop gezelligheid en een prachtig terras met veel zon bezoek je Brasserie La Colline te Oss!